EUROLEAGUE

Σλούκας: "Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το περίμενα αυτό"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ρεάλ ότι δε μπορούσε ούτε καν να ονειρευτεί ότι θα τα έφερνε έτσι η μοίρα ώστε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Τελικό της EuroLeague.

Ήταν το καλοκαίρι του 2015 όταν ο Κώστας Σλούκας έφευγε από τον Ολυμπιακό για χάρη της Φενέρμπαχτσε. Δύο χρόνια αργότερα, η μοίρα τα έφερε έτσι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε στον Τελικό της EuroLeague.

Μιλώντας λοιπόν στην κρατική τηλεόραση μετά τη νίκη επί της Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό , ο διεθνής γκαρντ παραδέχθηκε ότι τα συναισθήματά του είναι κάπως...περίεργα: " Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα σκεφτεί ότι θα παίξω τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό" δήλωσε αρχικά ο Σλούκας για να πλέξει στην συνέχεια το εγκώμιο της πρώην ομάδα του : "Είναι μία έμπειρη ομάδα και ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Δύσκολο να την κερδίσεις. Ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας στον Τελικό".

Ακολούθως ο Σλούκας παραδέχθηκε ότι το μυστικό του Ολυμπιακού είναι ο Ελληνικός κορμός του: " Οι Έλληνες παίκτες είναι το κλειδί. Όλα τα λεφτά είναι οι Έλληνες παίκτες. Οι γηγενείς κρατάνε τον Ολυμπιακό και αποτελούν την ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για 40 λεπτά απέναντί του για να κερδίσουμε, θα είναι μάχη". Όσο για τα συναισθήματά του; " Έχω δυο μέρες να το σκεφτώ. Σε τελικό Ευρωλίγκας δεν υπάρχουν φιλίες. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Νιώθω καλά και ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ