EUROLEAGUE

Σκέφτεται να πάει στο γήπεδο ο Ερντογάν!

Σκέφτεται να πάει στο γήπεδο ο Ερντογάν!

Πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σκέφτεται σοβαρά να παρακολουθήσει από κοντά τον Τελικό της EuroLeague ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Συστράτευση... Κάτι τέτοιο ετοιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη για τον αποψινό (21:00) Τελικό της EuroLeague ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, καθώς οι πάντες θέλουν να βρουν μια γωνίτσα στο Σινάν Ερντέμ Ντομ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Πόλη, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση και έχει ήδη εξετάσει τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές που υπάρχουν για να βρεθεί στο "στολίδι" που φιλοξενεί από την Παρασκευή το Final Four της EuroLeague.

Λέγεται πως ο Ερντογάν χρειάζεται εκατοντάδες άτομα για την προσωπική του ασφάλεια, γεγονός που ενδεχομένως και να χαλάσει τα σχέδια και την επιθυμία του να δει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Γενικά υπάρχει μια τρομερά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην Πόλη, καθώς οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ζουν και αναπνέουν γι' αυτόν τον τίτλο, γι' αυτή την επιτυχία.

Στον Ολυμπιακό φυσικά δεν ασχολούνται με τα εξωαγωνιστικά ζητήματα. Ο Πρίντεζης πήρε το βραβείο του στο Γκαλά για την ανάδειξη των κορυφαίων της regular season και αποχώρησε από το Chiragan Palace για να ξεκουραστεί με τους συμπαίκτες του, που είναι έτοιμοι να γράψουν άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία τους, πιθανότατα την πιο "χρυσή" απ' όλες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ