EUROLEAGUE

Σερβίρει ο Καλάθης, καρφώνει ο Γκιστ

Σερβίρει ο Καλάθης, καρφώνει ο Γκιστ

Μία από τις πολλές συνεργασίες του Νικ Καλάθη με τον Τζέιμς Γκιστ βρήκαν θέση στο Top 10 της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Την παράσταση, πάντως, την κλέβει ο Ροντρίγκ Μπομπουά (VIDEO).

Αυτό το... έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές. Ο Νικ Καλάθης και ο Τζέιμς Γκιστ μπορούν να συνδυαστούν με κλειστά μάτια μεταξύ τους και να παράξουν εντυπωσιακές φάσεις. Μία τέτοια δημιούργησαν και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια, βρίσκοντας μία θέση στο Top 10 της 5ης αγωνιστικής. Στην κορυφή, βέβαια, βρέθηκε ο Ροντρίγκ Μπομπούα, που σημείωσε το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης και ήταν επίσης υπεύθυνος και για μία από τις καλύτερες άμυνες της αγωνιστικής.

Στο Top 10 βρέθηκαν κατά σειρά οι Κρούνοσλαβ Σίμον (Αναντολού Εφές), Τζέφρι Τέιλορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζέισον Τόμπσον (Φενέρμπαχτσε), Λούκα Μίτροβιτς (Μπάμπεργκ), Αλεξ Τάιους (Μακάμπι), Νικ Καλάθης-Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Αντονι Γκιλ (Χίμκι), Φιλ Πρέσι-Αντριάν Μερμάν (Μπαρτσελόνα) και φυσικά ο Ροντρίγκ Μπομπουά (Μπασκόνια), που κόβει και βάζει το καλάθι της αγωνιστικής.

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες φάσεις της 5ης αγωνιστικής:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ