EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Είμαι απογοητευμένος"

Ρέπεσα: "Είμαι απογοητευμένος"

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του απώλεσε διαφορά 15 πόντων και τελικά ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε από την κόλαση του -15 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 78-83 εκτός έδρας . Και αυτή η ανατροπή ήταν που δεν "κάθισε καλά" στον προπονητή της Αρμάνι, Γιασμίν Ρέπεσα.

" Παίξαμε τέλεια για 15 λεπτά, όπου και προηγηθήκαμε με 15 πόντους διαφορά, αλλά κάποια στιγμή σταματήσαμε να παίζουμε. Οι αναπληρωματικοί μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν ίσχυσε σήμερα" δήλωσε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Είχαμε ένα μεγάλο μπλακ άουτ, όπου δεχθήκαμε 20 πόντους περισσότερους από αυτούς που σημειώσαμε και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος κυρίως για τους φιλάθλους μας, αλλά και επειδή δεν θα έχουμε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να έχουμε ελπίδες διάκρισης στην EuroLeague".

Ο τεχνικός της Μπατσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε από την πλευρά του: " Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολλές ανατροπές και έντονα συναισθήματα. Η δεύτερη περίοδος ήταν καταστροφική για εμάς, επειδή κάναμε 10 λάθη σε αυτό το διάστημα. Στην τρίτη περίοδο όμως ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε καλή άμυνα, ενώ βρήκαμε και λύσεις στην επίθεση. Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Πρέπει όμως να αναλύσουμε το παιχνίδι, επειδή τα 20 λάθη τα οποία κάναμε είναι πάρα πολλά."

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ