EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Μεγάλη νίκη για εμάς"

Ράντονιτς: "Μεγάλη νίκη για εμάς"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη σημασία του "διπλού" του Ερυθρού Αστέρα μέσα στο Μιλάνο, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τη σερβική ομάδα αγκαλιά με την πρόκριση στα Playoffs της EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει σημειώσει και μεγαλύτερες νίκες μακριά από το γήπεδο του. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο της EuroLeague, πάντως, αυτή που πέτυχε μέσα στο Μιλάνο ήταν μία από τις σημαντικότερες της χρονιάς. Κι αυτό διότι οι Σέρβοι έφτασαν τις 15 νίκες και με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, βρίσκονται πια αγκαλιά με την πρόκριση στα Playoffs της EuroLeague. Παράλληλα, δε, εξακολουθούν να διεκδικούν ένα καλό πλασάρισμα. Γιατί όχι και την πέμπτη θέση...

Στις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη σημασία του "διπλού" του Ερυθρού Αστέρα, ενώ ο Γιασμίν Ρέπεσα μίλησε για την υπερηφάνια με την οποία αγωνίστηκε η Αρμάνι και ο Νταβίντε Πάσκολο επικεντρώθηκε στο κακό φινάλε της ιταλικής ομάδας.

Γιασμίν Ρέπεσα (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο): "Ζήτησα από την ομάδα μου να παίξει με υπερηφάνια και ανταποκρίθηκε. Είμαι αναστατωμένος όμως για τον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Δεν σουτάραμε καλά από μακρινή απόσταση αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε. Κερδίζεις με την άμυνα και τους αιφνιδιασμούς".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Ηταν μεγάλη νίκη για εμάς. Πολύ σημαντική. Περίμενα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ, πολύ καλά στο ξεκίνημα του ματς, με σκληρή άμυνα και καλή, έξυπνη επίθεση. Είχαμε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήξερα ότι δεν θα ήταν αρκετό. Μας πίεσαν στη μπάλα και είχαμε προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είχαμε επίσης προβλήματα στην άμυνα. Στα τελευταία δύο λεπτά ήμασταν πάντως καλοί σε επίθεση και άμυνα. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν σπουδαία ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε που ήρθαν".

Νταβίντε Πάσκολο (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο): "Ο Ερυθρός Αστέρας έχει την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague. Εμείς ήμασταν καλοί μετά το πρώτο δεκάλεπτο, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα αλλά μετά χάσαμε την ενέργεια μας λιγάκι και δεν κλείσαμε καλά το ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ