EUROLEAGUE

Ψηφίστε το καλύτερο game winner της EuroLeague

Ψηφίστε το καλύτερο game winner της EuroLeague

Η Turkish Airlines EuroLeague ξεκινά νέα ψηφοφορία και διαγωνισμό, ζητώντας αυτή τη φορά από το κοινό να ψηφίσει το καλύτερο game winner shot της χρονιάς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η χρονιά τελείωσε, αλλά οι διαγωνισμοί και οι ψηφοφορίες όχι! Η Turkish Airlines EuroLeague επιστρέφει με νέα ψηφοφορία, ζητώντας από το κοινό να επιλέξει -αυτή τη φορά- το καλύτερο game winner της χρονιάς, κοινώς το σουτ που έκρινε ένα παιχνίδι -κατά κύριο λόγο στην εκπνοή.

Οι δέκα επιλογές που υπάρχουν, έχουν μάλιστα πολύ έντονο "ελληνικό" χρώμα αφού υπάρχουν από δύο υποψηφιότητες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το λέι απ του Νικ Καλάθη με την Μπάμπεργκ και το τρίποντο του Μάικ Τζέιμς κόντρα στην Ούνικς Καζάν, αφορούν στο "τριφύλλι", ενώ για τον Ολυμπιακό υπάρχουν δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη: η πρώτη από το ΟΑΚΑ και η δεύτερη από το Βελιγράδι.

Μπείτε στο fanschoice.euroleague.net και ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο game winner shot της χρονιάς στην Turkish Airlines EuroLeague!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ