EUROLEAGUE

Πρώτα EuroLeague τεστ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τους πρώτους τους αγώνες με αντιπάλους από τη EuroLeague θα δώσουν σήμερα (12/9) ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσουν την Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Βαλένθια αντίστοιχα.

Τους πρώτους αγώνες με αντιπάλους από τη EuroLeague δίνουν σήμερα Σάββατο (12/9) ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός, σε Κάουνας και Βαλένθια αντίστοιχα.

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Ζάλγκιρις στη Zalgirio Arena, παρουσία θεατών, στην πρώτη μέρα του We Are Back Preseason Tour που φιλοξενεί η Λιθουανία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 (θα έχει προηγηθεί το Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο) και θα καλυφθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports και μέσω LIVE BLOG στο Sport24.gr.

Ο Γιώργος Βόβορας ελπίζει ότι θα έχει διαθέσιμο τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, έβγαλε χθες (11/9) μέρος της προπόνησης και ίσως χρησιμοποιηθεί για μερικά λεπτά ώστε να βγουν περισσότερα συμπεράσματα για τη λειτουργία της περιφερειακής γραμμής με εκείνον στον ρόλο του point guard.

Η Ζάλγκιρις έχει πλέον νέο προπονητή, τον Μάρτιν Σίλερ, αλλά και ένα αρκετά φιλόδοξο ρόστερ με τους Τόμας Γουόκαπ, Μάρεκ Μπλάζεβιτς, Λούκας Λεκάβιτσους, Πατρίσιο Γκαρίνο, Νάιτζελ Χέιζ, Παούλιους Γιανκούνας, Αρτούρας Μιλάκνις, Μαρτίνας Γκέμπεν, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Στιβ Βαστούρια, Τόμας Ντίμσα, Μάριους Γκριγκόνις, Ζοφρέ Λοβέρν.

Μισή ώρα αργότερα (19:30), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια στην Ισπανία, λίγες μέρες πριν από το δικό του τουρνουά We Are Back Preseason Tour (15-16/9) στο οποίο αρχικά θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν και στη συνέχεια είτε τους Ισπανούς, είτε τη Μπάγερν Μονάχου που θα παλέψουν στον άλλο ημιτελικό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια ευκαιρία να δοκιμάσει το πλήρες ρόστερ του απέναντι στην ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου, σε ένα φιλικό που θα λειτουργήσει ως πρώτο σημαντικό τεστ μετά από τους αγώνες με τον πιο αδύναμο Ηρακλή. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Χασάν Μάρτιν που ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Η Βαλένθια έκανε φέτος βήματα προς τα εμπρός και δυνάμωσε το ρόστερ της, στο οποίο υπάρχουν πλέον οι Κίνο Κολόμ, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Χάιμε Πραντίγια, Λουί Λαμπεϊρί, Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάικ Τόμπι, Νίκολα Κάλινιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Γκιγέμ Βίβες, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Ντέρικ Γουίλιαμς, Μάρτιν Χέρμανσον και Ζοάν Σάστρε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ