EUROLEAGUE

Πρόστιμα και κεκλεισμένων

Πρόστιμα και κεκλεισμένων

Η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague κοινοποίησε τις τιμωρίες της Άλμπα Βερολίνου και της Γαλατάσαραϊ για τα επεισόδια στην O2 Arena πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φίλοι της Γαλατάσαραϊ βρέθηκαν στην O2 Arena για τον πρόσφατο αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου ενώ υπήρξε ένταση με τους φιλάθλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί αφού η αστυνομία άργησε να επέμβει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, λόγω των επεισοδίων, δεν βγήκαν την καθορισμένη ώρα του αγώνα στο παρκέ (22:00), ενώ αρκετός ήταν ο κόσμος που αποχώρησε από τις εξέδρες του γηπέδου. Σύμφωνα με τον Εγιούπ Γιλντίζ, Τούρκο δημοσιογράφο "φίλαθλοι της Άλμπα Βερολίνου σήκωσαν ένα προσβλητικό πανό, το οποίο εξόργισε τους φιλάθλους της Γαλατασαράι".

Σήμερα (31/03), λοιπόν, η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague κοινοποίησε τις τιμωρίες της Άλμπα Βερολίνου και της Γαλατά για τα επεισόδια στην O2 Arena πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η γηπεδούχος Άλμπα τιμωρήθηκε με 40.000 ευρώ πρόστιμο με τη δικαιολογία ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψει τα επεισόδια ενώ η Γαλατάσαραϊ θα πληρώσει 30.000 ευρώ και θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της κεκλεισμένων των θυρών για την ένταση που προκάλεσαν οι οπαδοί της. Μάλιστα η Euroleague έλαβε υπόψη ότι οι Τούρκοι ήταν υπότροποι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ