EUROLEAGUE

Preview: Ζιελόνα Γκόρα - Μάλαγα

Preview: Ζιελόνα Γκόρα - Μάλαγα
INTIME SPORTS

Τη νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο... κόλπο της πρόκρισης θέλει η Ζιελόνα Γκόρα κόντα στη Μάλαγα.

Η Ζιελόνα Γκόρα υποδέχεται στην Πολωνία τη Μάλαγα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στο "Top-16" της Euroleague.

Από την πλευρά της, η Μάλαγα θέλει κι εκείνη με τη σειρά της τη νίκη, ώστε να ξεφυγει από την πρωταθλήτρια Πολωνίας που την καταδιώκει.

Μάλαγα

Χοάν Πλάθα: " Είναι από τα παιχνίδια, όπου το τι έγινε στα προηγούμενα δεν έχει καμία σημασία. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Στην πρώτη τους παρουσία στην Euroleague θα προσπαθήσουν να τους αιφνιδιάσουν όλους και να περάσουν στο "Top-16" της διοργάνωσης. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση μας μέχρι στιγμής. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να πάρουμε τη νίκη στην Πολωνία".

Φραν Βάσκεθ: " Αυτή η νίκη μπορεί να αποτελέσει το "κλειδί" για εμάς, ειδικά μετά τις ήττες μας από τη Σιένα και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εμάς και το κίνητρο μας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Νίκησαν στο Μόναχο και θα έχουν ηθικό, καθώς διατηρούν ελπίδες για πρόκριση στο "Top-16".

* Ο Χοάν Πλάθα έχει χρησιμοποιήσει δέκα διαφορετικούς παίκτες στην αρχική του πεντάδα φέτος.

* Ο Ερλ Κάλογουεϊ επιχειρεί τουλάχιστον ένα σουτ τριών πόντων στα τελευταία δέκα παιχνίδια του στην Euroleague.

* Ο Μέντλεϊ κέρδισε τον τίτλο του MVP την δεύτερη αγωνιστική με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, βγάζοντας index 29 σε 20 λεπτά χρόνου συμμετοχής κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα.

* Ο Κόζαρεκ επιχειρεί τουλάχιστον ένα σουτ τριών πόντων στα τελευταία οκτώ από τα εννέα του ματς στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ