EUROLEAGUE

Preview: Ολυμπιακός - Σιένα

Preview: Ολυμπιακός - Σιένα
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει "κλειδώσει" την πρώτη θέση του ομίλου, η Σιένα παλεύει για την πρόκρισή της στο Top-16. Το ματς στο ΣΕΦ δεν είναι, πάντως, αδιάφορο.

Γι' αυτόν τον Ολυμπιακό, κανένα παιχνίδι σε καμία διοργάνωση δεν είναι αδιάφορο. Οι "ερυθρόλευκοι" το έχουν αποδείξει με την συνολική τους πορεία στη φετινή σεζόν και δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούν στη Σιένα.

Παρά το γεγονός ότι μετρούν οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι back-to-back Πρωταθλητές Ευρώπης κρατούν χαμηλό προφίλ και συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας απέναντι στη Σιένα είναι "ματς ειδικών συνθηκών", μιας και ο Ολυμπιακός θα εκτίσει τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που "κουβαλάει" από τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και τέσσερις "πονοκεφάλους". Ο Μίρζα Μπέγκιτς και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Πέτγουεϊ και ο Περπέρογλου αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Μ' αυτά και μ' αυτά, το ματς της Πέμπτης (21:00) γίνεται αρκετά επικίνδυνο κι ας μην υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό.

Η Σιένα είναι αυτή που θα έχει το άγχος, μιας και χρειάζεται νίκη για να παραμείνει ζωντανή και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Top-16. Με δεδομένο ότι οι Ιταλοί υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την Ουνικάχα Μάλαγα, ενδεχόμενο διπλό στο ΣΕΦ θα τους κάνει φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων τις οποίες διεκδικούν οι ίδιοι, μαζί με τους Ανδαλουσιάνους και την Μπάγερν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ