EUROLEAGUE

Preview: Νεπτούνας - Γαλατάσαραϊ

Preview: Νεπτούνας - Γαλατάσαραϊ

Η Νεπτούνας υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ (10/12, 19:00) με ''σύμμαχο'' την έδρα της, έχοντας ρεκόρ 3-1 στην Svyturio Arena. Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι παραμένουν χωρίς νίκη μακριά από την Κωνσταντινούπολη.

Ακόμα και σε περίπτωση νίκης επί της Γαλατάσαραϊ (10/12, 19:00) στην Κλαϊπέντα, η Νεπτούνας δεν έχει δεδομένη την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση ήττας από τους Τούρκους και νίκης της Λαμποράλ Κούτσα επί της Βαλένθια, η Νεπτούνας μένει εκτός συνέχειας ενώ η Γαλατά προκρίνεται στο TOP-16! Οι Λιθουανοί έχουν ρεκόρ 3-1 στην έδρα τους ενώ η Γαλατάσαραϊ παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το Abdi Ipekci.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Νεπτούνας
- Ο κόουτς Κάζις Μακσβίτις χρησιμοποίησε την ίδια πεντάδα στα πρώτα έξι παιχνίδια της χρονιάς στην Euroleague. Τους Μουσταφά Σακούρ, Μαρτίνας Μαζέικα, Ντεϊβίντας Γκαϊλιους, Ντονάτας Ζαβάκας και Σίμας Γκαλντικας. Μόνο οι Σακούρ, Γκαϊλιους ξεκίνησαν βασικοί και στα τελευταία δυο ματς της Νεπτούνας.
- Ο Ντονάτας Ζαβάκας έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε οκτώ συνεχόμενες συμμετοχές στη διοργάνωση.
- Ο Μιντάουγκας Γκιρτζιούνας μετράει 12/12 βολές φέτος, στην Euroleague.
- Ο Μουσταφά Σακούρ μετράει 12.3 πόντους, 4 ασίστ και 2.3 κλεψίματα μ.ό. στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Νεπτούνας. Εκτός έδρας οι αριθμοί του πέφτουν, έχοντας 6.8 πόντους, 3 ασίστ και 0.3 κλεψίματα.

Γαλατάσαραϊ
- Ο Ζόραν Έρτσεγκ έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 10 σερί συμμετοχές στον θεσμό.
- Παράλληλα, ο Σέρβος φόργουορντ μετράει 28 συνεχόμενες εύστοχες βολές στη διοργάνωση.
- Ο Κάρλος Αρόγιο έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 10 σερί συμμετοχές στη διοργάνωση. Παράλληλα, έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε εφτά συνεχόμενες παρουσίες στον θεσμό.
- Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ χρειάζεται πέντε τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ