EUROLEAGUE

Preview: Ναντέρ – Παρτίζαν

Preview: Ναντέρ – Παρτίζαν

Η πρωτάρα στη διοργάνωση Ναντέρ παίζει τα ρέστα της κόντρα στην Παρτίζαν (28/11. 22:00) με φόντο την πρόκριση στο TOP-16 κι ενώ οι Σέρβοι θέλουν το 2-0 στις φετινές αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η αναμέτρηση στη Halle Carpentier ανάμεσα στη Ναντέρ και την Παρτίζαν έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δυο ομάδες που παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Από τη μια οι Γάλλοι του 2-4 στον Α' όμιλο διεκδικούν την τρίτη νίκη που θα τους επιτρέψει να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη διοργάνωση κόντρα στους Σέρβους που θέλουν να διπλασιάσουν τις φετινές νίκες στις αναμετρήσεις με τη Ναντέρ, μετά το επιβλητικό 73-43 στο Βελιγράδι.

Η Παρτίζαν δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λέο Βέστερμαν, επομένως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Μπόρις Νταλό θα μοιραστούν την οργάνωση του παιχνιδιού των Σέρβων, έχοντας απέναντί τους τους Τρεντ Μίτσχαμ και Τζε’Κελ Φόστερ. Παράλληλα, η μάχη στο ''ζωγραφιστό'' αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού οι Τραορέ και Πασάβε καλούνται να περιορίσουν τους Γκάγκιτς και Λοβερνιέ.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

-Ο Τζε΄Κελ Φόστερ σημειώνει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις εννιά από τις τελευταίες δέκα παρουσίες του στην Euroleague.

-Ο ΝτεΣον Τόμας πέτυχε σίζον-χάι με 18 πόντους και 4/7 τρίποντα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

-Η Παρτίζαν θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί (0-11) μακριά από την έδρα της. Η τελευταία νίκη των Σέρβων εκτός Hala Pionir σημειώθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2011, στο 65-69 επί της Αρμάνι Μιλάνο.

-Ο Τέρενς Κίνσεϊ μετράει 16 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

-Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε έξι συνεχόμενους αγώνες στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ