EUROLEAGUE

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Τουρόφ

Preview: Μπάγερν Μονάχου - Τουρόφ

Η Μπάγερν έμεινε εκτός TOP-16 μετά την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο. Πλέον θέλει να κλείσει ιδανικά τη σεζόν στην Euroleague με νίκη επί της Τούροφ (11/12, 21:15) που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους ''16''.

Η πρόσφατη ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο ήταν η έκτη συνεχόμενη στον Γ' όμιλο για την Μπάγερν Μονάχου, που έμεινε εκτός TOP-16 και θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο EuroCup.

Από την άλλη πλευρά, η Τουρόφ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες της Euroleague. Συγκεκριμένα οι Πολωνοί θέλουν νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου και, συγχρόνως, ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τον Παναθηναϊκό (11/12) ώστε να τα παίξουν... όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική της regular season. Αν οι Ιταλοί κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, τότε η Τουρόφ μένει εκτός TOP-16 και συνεχίζει στο EuroCup.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Μπάγερν Μονάχου
- Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ρόμπιν Μπένζιγκ είναι ο μοναδικός που έχει ξεκινήσει ''πενταδάτος'' σε όλους τους αγώνες των Βαυαρών.
- Ο Μπο ΜακΚάλεμπ μετράει 13 συνεχόμενες εύστοχες βολές στη διοργάνωση.
- Ο Τζον Μπράιαντ μετράει οκτώ συνεχόμενες εύστοχες βολές στον θεσμό.
- Ο Πολ Ζίσπερ έχει 8/8 εύστοχες βολές στην καριέρα του στην Euroleague.
- Ο Σβέτισλαν Πέσιτς ήταν προπονητής του σέντερ του Τουρόφ, Ούρος Νίκολιτς, τη σεζόν 2011-12 στον Ερυθρό Αστέρα.

Τουρόφ
- Ο κόουτς Ραϊκοβιτς έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Τουρόφ. Μόνο ο πόιντ γκαρντ Τόνι Τέιλορ έχει ξεκινήσει ''πενταδάτος'' σε όλους τους αγώνες των Πολωνών.
- Ο Μάρντι Κόλινς έχει κάνει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε έξι συνεχόμενες συμμετοχές στην Euroleague.|
- Αφού πέτυχε 11 τρίποντα στα πρώτα τέσσερα ματς της χρονιάς στη regular season, ο Ντάμιαν Κούλινγκ έχει σημειώσει μόλις δυο τρίποντα στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ