EUROLEAGUE

Preview: Μάλαγα - Σιένα

Preview: Μάλαγα - Σιένα
INTIME SPORTS

Η Μάλαγα υποδέχεται τη Σιένα, η οποία δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στην Euroleague, στοχεύοντας στο τρίτο της θετικό αποτέλεσμα (14/11, 21:45).

Η Μάλαγα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Euroleague αντιμετωπίζει στην Ισπανία την πρωταθλήτρια Ιταλίας Σιένα.

Οι Ιταλοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και θα επιδιώξουν απέναντι στον σύλλογο της Ανδαλουσίας να κάνουν.... σεφτέ στην διοργάνωση.

Σιένα

Μάρκο Κρέσπι: " Η Μάλαγα είναι μία ομάδα, όπου οι παίκτες της έχουν συγκεκριμένους ρόλους. Παίζουν επιθετικά και παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ (είναι η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση). Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να αντιμετωπίσουμε τους ισχυρούς παίκτες που διαθέτουν. Ο Σπένσερ Νέλσον είναι ακόμα τραυματίας, είναι ένας παίκτης "κλειδί" για εμάς, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα".

Τζόσουα Κάρτερ: " Στην Euroleague έχουμε τη σωστή ενέργεια, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να πάρουμε νίκη. Πρέπει να πάρουμε νίκες για να συνεχίσουμε τη σεζόν στη διοργάνωση".

Ενδιαφέροντα στοιχεία

* Ο Κάλογουεϊ επιχειρεί τουλάχιστον ένα σουτ τριών πόντων στα τελευταία οκτώ ματς της Μάλαγα στην Euroleague.

* Ο Φραν Βάσκεθ χρειάζεται ακόμα δύο ριμπάουντ για να μπει στο Top-20 της Euroleague. Ο Βάσκεθ βρίσκεται στην 21η θέση μαζί με τον Δήμο Ντικούδη (234).

* Οι Σιένα μετράει εννέα διαδοχικές ήττες στην Euroleague από το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

* Ο Ντάνιελ Χάκετ έκανε προσωπικό ρεκόρ στην Euroleague με 7 ασίστ κόντρα στη Μάλαγα τον Νοέμβριο του 2012. Η Σιένα είχε κερδίσει με 91-72.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ