EUROLEAGUE

Preview: Λιέτουβος Ρ. – Ερυθρός Αστέρας

Preview: Λιέτουβος Ρ. – Ερυθρός Αστέρας

Στο τελευταίο τους παιχνίδι στη φετινή Euroleague, η Λιέτουβος Ρίτας υποδέχεται στη Siemens Arena (20/12, 21:45) τον Ερυθρό Αστέρα με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Αλεξάντερ Πέτροβιτς στη θέση του Ντιρκ Μπάουερμαν.

Οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Last32 του EuroCup αφού δεν κατάφεραν να προκριθούν στο TOP-16 μέσω του Δ' ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Λιθουανοί θα παραταχθούν στη Siemens Arena του Βίλνιους με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Αλεξάντερ Πέτροβιτς μετά την απομάκρυνση του Μπάουερμαν. Η Λιέτουβος παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-8 ενώ η τελευταία φετινή νίκη της στον θεσμό… χάνεται στην πρεμιέρα της Euroleague και το 84-83 επί του Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά, οι Σέρβοι προέρχονται από την άνετη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα και θέλουν να κλείσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Euroleague.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

- Η Λιέτουβος Ρίτας έχει χρησιμοποιήσει εννιά διαφορετικούς παίκτες στις αρχικές πεντάδες τη φετινή σεζόν.

- Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις μετράει 14 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague. Παράλληλα δέχεται τα περισσότερα κοψίματα στη φετινή διοργάνωση, 1.4 ανά αγώνα!

- Ο Ομάρ Κουκ αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2007-08.

- Για την Zvezda, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει χρησιμοποιήσει εννιά διαφορετικούς παίκτες στις αρχικές πεντάδες. Μόνο οι Μπλέικ Σιλμπ και ΝτεΜάρκους Νέλσον έχουν ξεκινήσει βασικοί σε όλα τα παιχνίδια φέτος.

- Ο Τσαρλς Τζένκινς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κλεψίματα στη φετινή διοργάνωση, 2.2 τον αριθμό μαζί με τον Τζαμόν Γκόρντον της Εφές Αναντολού.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ