EUROLEAGUE

Preview: Αναντολού Εφές - Νίζνι

Preview: Αναντολού Εφές - Νίζνι

Η Αναντολού Εφές δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στον ΣΤ' όμιλο. Έτσι η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ (19/03, 20:00) είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον των Τούρκων στην Euroleague.

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται στο Abdi Ipekci τη Νίζνι (19/03, 20:00) και θέλει τη νίκη ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στα playoffs.

Σε περίπτωση ήττας, οι Ρώσοι "πιάνουν" την Εφές στην κατάταξη ενώ υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετά το 109-90 στο πρώτο μεταξύ τους ματς!

Η κατάταξη στο TOP-16

Ενδιαφέροντα στοιχεία
Αναντολού Εφές

- Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες τη φετινή σεζόν. Ουδείς έχει ξεκινήσει πενταδάτος σε όλους τους αγώνες των Τούρκων στη διοργάνωση.
- Ο Τόμας Ερτέλ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις τελευταίες έξι συμμετοχές του στον θεσμό.
- Παράλληλα, ο Γάλλος γκαρντ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία πέντε ματς της Εφές στην Euroleague.
- Ο Στράτος Περπέρογλου έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 12 από τις τελευταίες 13 συμμετοχές του στην Euroleague ενώ έχει σημειώσει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
Νίζνι Νόβγκοροντ
- Ο κόουτς Μπαγκάτσκις έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις αρχικές πεντάδες της Νίζνι. Ο Σέμεν Αντόνοφ είναι ο μοναδικός που έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα ματς των Ρώσων.
- Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με 19.1 πόντους. Παράλληλα έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στις τελευταίες 18 συμμετοχές του στην Euroleague.
- Ο Ρότσεστι έκανε ρεκόρ ασίστ στην Euroleague, με 15 τελικές πάσες κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική του TOP-16.
- Ο Αρτ Παρακχούσκι είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ της διοργάνωσης, με 2.1 κοψίματα μ.ό. ανά αγώνα.
- Ο Τρέι Τόμπκινς έχει σημειώσει 20 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.
- Ο Τέρενς Κίνσεϊ αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές την περίοδο 2011-12, ενώ υπήρξε συμπαίκτης των Τσενκ Ακιόλ και Ντόγκους Μπαλμπάι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ