ΜΠΑΣΚΕΤ

POLL: Πού χρειάζονται ενίσχυση ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;

POLL: Πού χρειάζονται ενίσχυση ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;
EUROKINISSI

Εάν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούσαν να κάνουν μία μεταγραφική κίνηση, σε ποια θέση θα έπρεπε να είναι αυτή; Πάρτε μέρος στο poll του Sport24.gr.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί για πιθανές προσθήκες που χρειάζονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στην EuroLeague. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε δίχως οι δύο "αιώνιοι" να κάνουν κάποια αλλαγή στο ρόστερ, παρά μόνο σε προπονητικό επίπεδο (Ρικ Πιτίνο αντί Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού), ωστόσο το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη δεν έχει πάψει να υφίσταται και στις δύο ελληνικές ομάδες.

Άλλωστε, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός έχουν λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία που διαγράφουν μέχρι στιγμής. Οι μεν "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 9-6, αλλά έχουν κάνει δύο ήττες "εκτός προγράμματος", με την Νταρουσάφακα και την Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι μάλιστα δεύτερη σε λάθη στην EuroLeague.

Ακόμα περισσότερα προβλήματα φαίνεται ότι έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει χάσει ήδη πάρα πολύ έδαφος και βρίσκεται στην 11η θέση με απολογισμό 7 νίκες και 8 ήττες, μετρώντας ήδη τρία χαμένα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" έχουν μάλιστα μερικές τρανταχτές αδυναμίες, όπως είναι το μακρινό σουτ (15οι στην EuroLeague σε εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6,75μ.), η δημιουργία (14οι σε ασίστ) και τα ριμπάουντ (12οι).

Με τον δεύτερο γύρο να είναι λοιπόν προ των πυλών, το Sport24.gr βάζει τους αναγνώστες του στην διαδικασία να... πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Πάρτε μέρος στο παρακάτω poll και ψηφίστε την θέση στην οποία θεωρείτε ότι χρειάζονται ενίσχυση οι δύο "αιώνιοι". Χρειάζονται δημιουργό; Έναν γκαρντ που μπορεί να σουτάρει; Έναν ενδιάμεσο παίκτη για πολλές δουλειές στο γήπεδο; Έναν ψηλό ακόμα;

Καταθέστε την άποψή σας στα παρακάτω polls:



Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ