EUROLEAGUE

Ποια EuroLeague; Το ΝΒΑ είναι το πρόβλημα σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς

Ποια EuroLeague; Το ΝΒΑ είναι το πρόβλημα σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θεωρεί ότι το πραγματικό πρόβλημα στη διαμάχη της FIBA με την EuroLeague για τα "παράθυρα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι το ΝΒΑ.

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας απομένει για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και η διαμάχη μεταξύ της FIBA και της EuroLeague καλά κρατεί. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πάντως, θεωρεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μεταξύ της EuroLeague και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αλλά μεταξύ της FIBA και του ΝΒΑ.

" Θα παίξουν οι NBAers με τις εθνικές ομάδες τους; Όχι. Το πραγματικό πρόβλημα είναι μεταξύ της FIBA και του ΝΒΑ όχι μεταξύ της FIBA και της Euroleague. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το ΝΒΑ δεν ενδιαφέρεται να μιλήσει με τη FIBA. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε επιλογές και να πιέσουμε τους παίκτες" τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την εκτός έδρας νίκη της Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο.

" Υπάρχουν 130 μη Αμερικανοί παίκτες στο ΝΒΑ και οι 75 εξ αυτών είναι Ευρωπαίοι. Και κανείς από αυτούς δε θα παίξει στα «παράθυρα» με τις εθνικές ομάδες τους. Η EuroLeague δεν αποτελεί πρόβλημα. Το να παίζεις όμως έναν αγώνα στην EuroLeague και μία ημέρα αργότερα στην εθνική ομάδα... αυτό δεν είναι πιθανό" πρόσθεσε ο Σέρβος προπονητής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ