EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Περίμενα αυτή την απόφαση από την EuroLeague, έχει λογική"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε πως η απόφαση της EuroLeague για την διακοπή της σεζόν ήταν κάτι που περίμενε, χαρακτηρίζοντάς την λογική.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν παραξενεύτηκε από την απόφαση της EuroLeague να διακόψει οριστικά την σεζόν. Και αυτό ακριβώς δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισραηλινό σάιτ "Sport5.co.il".

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το θέμα και τόνισε ότι ήταν μία αναμενόμενη απόφαση.

" Ήξερα ότι θα συμβεί αυτό. Η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή από ότι είχε καταλάβει ο κόσμος" δήλωσε αρχικά ο Πιτίνο, για να προσθέσει κάνοντας μία σύγκριση με το ΝΒΑ: " Η διαφορά ανάμεσα στο ΝΒΑ και την EuroLeague είναι τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όχι το μπάσκετ".

Κλείνοντας μάλιστα ο Πιτίνο ανέλυσε για ποιον λόγο στο ΝΒΑ είναι πλέον πολύ πιθανό να υπάρξει επανέναρξη της σεζόν όταν στην EuroLeague αυτό δεν γινόταν να συμβεί: " Αν στο ΝΒΑ καταφέρουν πρώτα να διεξαχθούν μερικά ακόμα παιχνίδια στην κανονική περίοδο, τότε στα playoffs θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα, οπότε δεν ήταν σοφό να υπάρξει οριστική διακοπή της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, στην EuroLeague υπήρχε λογική πίσω από την απόφαση για την διακοπή της σεζόν, προκειμένου όλοι να ετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ