EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Τουλάχιστον μία νίκη"

Πιανιτζάνι: "Τουλάχιστον μία νίκη"

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι τόνισε πώς στόχος της Σιένα είναι τουλάχιστον μία νίκη, προσθέτοντας ότι δεν θα πρέπει να χάσουν οι παίκτες του τον ρυθμό τους.

Ο προπονητής της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι ανέφερε ότι στόχος των πρωταθλητών Ιταλίας είναι τουλάχιστον μία νίκη για να πάνε τη σειρά σε πέμπτο ματς στην Ιταλία.

" Μέχρι τώρα είχαμε δύο όμορφα και ισορροπημένα παιχνίδια και περιμένω να είναι κάπως έτσι και στην Αθήνα", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

"Σίγουρα ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς για να παίξουμε σίγουρα πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ωστόσο, έχουμε καταλάβει ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια το να είναι μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν αρκεί, διότι αν χάσεις τον ρυθμό σου για ένα μικρό διάστημα μπορεί και να μην κερδίσεις".

Ρες: "Προσοχή στον Λο"

Ο Τόμας Ρες δήλωσε από την πλευρά των παικτών: " Θα πρέπει να προσέξουμε τα πικ εν ρολ του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον Έισι Λο. Στην αρχή αυτής της σειράς ίσως δεν τον υπολογίζαμε τόσο πολύ, αλλά αποδείχτηκε πως είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης για μας και σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να έχουμε καλύτερη λειτουργία στην επίθεση. Σκοπός μας είναι να περάσουμε την μπάλα περισσότερο μέσα στη ρακέτα ή διαφορετικά να δημιουργήσουμε καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός για τους περιφερειακούς μας.

Είναι σίγουρο πως η ατμόσφαιρα θα είναι "καυτή". Ήδη είχαμε διαπιστώσει από πέρυσι ότι το κοινό του Ολυμπιακού είναι ένθερμο, αλλά φέτος περιμένουμε να είναι ακόμη περισσότερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ