EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Εμπειρία και βάθος πάγκου η Ούνιξ"

Πιανιτζάνι: "Εμπειρία και βάθος πάγκου η Ούνιξ"

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στο Top-16 της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει η Σιένα με τη νίκη της κόντρα στην Ούνιξ Καζάν σύμφωνα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι (videos).

Η Σιένα αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Ούνιξ Καζάν σε ένα παιχνίδι, όπου με νίκη κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στο Top-16 της διοργάνωσης.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους περυσινούς κατόχους του Eurocup.

" Σε περίπτωση που κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, σημαίνει ότι κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση μας στο Top-16 της Ευρωλίγκας, αλλά θα είναι περίπλοκο το παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και βάθος στον πάγκο", τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Αραντόρι: "Σκληρό παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Πιέτρο Αραντόρι δήλωσε: " Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, διότι η Ούνιξ έχει βελτιωθεί κατά πολύ και παίζουν όμορφο μπάσκετ αυτή την στιγμή.

Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στη συνέχεια να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην επίθεση, εάν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ