EUROLEAGUE

Πέρυσι στον Κολοσσό Ρόδου, φέτος ετοιμάζεται για EuroLeague

Πέρυσι στον Κολοσσό Ρόδου, φέτος ετοιμάζεται για EuroLeague
EUROKINISSI

Τον Τι Τζέι Μπρέι τον γνωρίσαμε πολύ καλά πέρυσι όταν έπαιξε στη Basket League με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου. Ένα χρόνο αργότερα, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να βρεθεί στη EuroLeague.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ένας από τους πρωταγωνιστές του Κολοσσού Ρόδου ήταν ο Τι Τζέι Μπρέι. Σε 27 συμμετοχές στη Basket League, ο Αμερικανός γκαρντ (26 ετών, ύψος 1.96 μέτρα) μέτρησε 12.1 πόντους και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο. Το περσινό καλοκαίρι έφυγε από τη χώρα μας και βρήκε τη νέα του μπασκετική στέγη στη Γερμανία. Η ομάδα που τον εμπιστεύτηκε ήταν η Ράστα Βέχτα, με την οποία έφτασε στην 4η θέση της regular season (22-12) κι έχει ήδη κάνει το 1-0 στην προημιτελική σειρά με τη Μπάμπεργκ (96-85).

Ο Μπρέι σκοράρει φέτος 14.8 πόντους ανά παιχνίδι, μαζεύει 3.2 ριμπάουντ και μοιράζει 7.7 τελικές πάσες κατά μέσο όρο. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα τους αριθμούς του, ήταν δεύτερος στην κούρσα για τον MVP του πρωταθλήματος (σ.σ. πίσω από τον άλλοτε γκαρντ του Άρη, Γουίλ Κάμινγκς) και πλέον στο μυαλό του υπάρχει η EuroLeague.

Βλέπετε, ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει, με το Sportando να υπογραμμίζει πως εκείνη που έχει το προβάδισμα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον θέλει για τη θέση του Μπρέιντον Χομπς. Στο... παιχνίδι βρίσκονται επίσης τόσο η Ζαλγκίρις, όσο και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, επομένως το πιθανότερο σενάριο είναι από την επόμενη σεζόν να βλέπουμε τον Μπρέι στα παρκέ της EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ