EUROLEAGUE

Παρόντες και απόντες στην επανεκκίνηση του Top 16

Παρόντες και απόντες στην επανεκκίνηση του Top 16

Λίγες ώρες πριν την επανεκκίνηση του Top 16, το Euroleague Greece συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων, σχετικά με το ποιοι απέχουν, ποιοι επιστρέφουν και ποιοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη διοργάνωση.

Αυτό ήταν! Όποιος ενισχύθηκε, ενισχύθηκε. Πλέον η Euroleague μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τις ομάδες να έχουν διαμορφώσει την τελική εικόνα του ρόστερ τους για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε... πρωταθλητής των μεταγραφών αφού απέκτησε τρεις παίκτες, με τον Βινς Χάντερ να προστίθεται τελευταίος.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της επανεκκίνησης του Top 16, το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα τελευταία νέα όλων των ομάδων. Ποιοι απέχουν; Ποιοι επιστρέφουν από τραυματισμό; Ποιοι θα κάνουν ντεμπούτο; Όλα είναι εδώ!

Αναντολού Εφές: Ο Τζέισον Γκρέιντζερ θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω τραυματισμού, ενώ ο Νέναντ Κρστιτς (σ.σ.: έχει ακόμη συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στον επόμενο μήνα. Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος σέντερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη διάρκεια των περσινών τελικών της TBL . Τέλος, το ντεμπούτο του ίσως κάνει ο Ελάιζα Τζόνσον, που πήρε... προαγωγή από τη θυγατρική ομάδα της Αναντολού Εφές.

Τσεντεβίτα: Ο Λούκα Ζόριτς ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το αυτό ισχύει για τους Λούκα Μπάμπιτς και Μάρκο Αράποβιτς που είναι πλέον έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα του Βέλικο Μρσιτς.

Ερυθρός Αστέρας: Ο Λούκα Μίτροβιτς παραμένει στα "πιτς" λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με την επάνοδό του να αργεί.

Νταρουσάφακα: Ο Ογκιούζ Σαβάς και ο Σερχάτ Τσετίν απουσιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που θα ισχύσει για ένα ακόμη παιχνίδι.

Φενέρμπαχτσε: Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, έχοντας δύο σημαντικές απουσίες. Ο Κώστας Σλούκας και ο Πέρο Άντιτς παραμένουν εκτός μάχης τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από ένα ακόμη παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε, η οποία θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Παναθηναϊκός: Ο Σάσα Πάβλοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος απόψε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αφού παραμένει κλινήρης λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, την ώρα που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και ο Νίκος Παππάς (ατομικό πρόγραμμα) απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του "τριφυλλιού" τον τελευταίο καιρό. Θυμίζουμε πως το ντεμπούτο τους θα κάνουν οι Μαρκίζ Χέινς, Έλιοτ Ουίλιαμς και Βινς Χάντερ.

Ουνικάχα Μάλαγα: Ο Στέφαν Μάρκοβιτς και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ επέστρεψαν στις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας τις τελευταίες ημέρες, βάζοντας υποψηφιότητα για να δώσουν το "παρών" την εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την Νταρουσάφακα.

Παρόντες και απόντες στην επανεκκίνηση του Top 16

Μπάμπεργκ: Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Πάβελ Κορόμπκοφ είναι εκτός μάχης για τον αγώνα με τη Χίμκι, αφού αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Μπαρτσελόνα: Ο Σέιν Λαουάλ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα για τους επόμενους τρεις μήνες, με τον Τζόι Ντόρσεϊ να παίρνει τη θέση του στη φροντ λάιν των "μπλαουγκράνα". Αντίθετα, ο Κάρλος Αρόγιο είναι πάλι ετοιμοπόλεμος για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Χίμκι: Ο Ρουσλάν Πάτεεφ έχει τεθεί νοκ άουτ για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Χίμκι, ενώ ο Τζος Μπουν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας.

Λαμποράλ Κούτσα: Ο Τορνίκε Σενγκέλια υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Ολυμπιακός: Πέραν του -μονίμως απόντα- Πάτρικ Γιανγκ, οι "ερυθρόλευκοι" θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ματ Λοτζέσκι που ταλαιπωρείται ακόμη από ιογενή λοίμωξη. Από την άλλη, ο Κώστας Παπανικολάου θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στην Euroleague, ενώ ο Χακίμ Ουόρικ θα απουσιάσει, αφού δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στη νέα του ομάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να βοηθήσει τη "Βασίλισσα" μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση. Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει όμως τρεις σημαντικούς παίκτες στη "φαρέτρα" του αφού οι Γιόνας Ματσιούλις, Φελίπε Ρέγιες και Αντρές Νοτσιόνι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Σε αυτούς προσθέστε και τον Αουγκούστο Λίμα που θα έχει την ευκαιρία να καταγράψει την πρώτη συμμετοχή του με τη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης για φέτος.

Ζάλγκιρις: Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε μεν τον Τζούλιους Ραντλ, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του γι αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού. Ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας παραμένει νοκ άουτ (θα χάσει όλη τη σεζόν) λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ απών θα είναι κι ο Βιτένις Λιπκεβίτσιους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ