EUROLEAGUE

Πάρκερ: "Η EuroLeague ήταν πάντα για μένα ο μεγαλύτερος στόχος"

Πάρκερ: "Η EuroLeague ήταν πάντα για μένα ο μεγαλύτερος στόχος"
(AP PHOTO/CHUCK BURTON)

Ο Τόνι Πάρκερ είπε "αντίο" στα παρκέ του ΝΒΑ και πλέον θα ασχοληθεί πιο ενεργά με την Βιλερμπάν, στην οποία είναι μεγαλομέτοχος. Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται για τη EuroLeague της σεζόν 2019/20 κι ο "TP" μίλησε στο επίσημο Vlog της διοργάνωσης.

Ο Τόνι Πάρκερ αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του. Το ανακοίνωσε επίσημα και πλέον θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Μακριά από το μπάσκετ, όμως, δεν μπορεί να μείνει, αφού μεταξύ άλλων είναι μεγαλομέτοχος στη Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται για τη EuroLeague της σεζόν 2019/20 κι ο Πάρκερ μίλησε στο επίσημο Vlog.

"Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα η EuroLeague. Ήθελα να το... δώσω πίσω στη χώρα μου, να βοηθήσω το γαλλικό μπάσκετ να πάει πολύ ψηλά και το υψηλότερο σημείο που μπορείς να πας στην Ευρώπη είναι η EuroLeague. Η ανάπτυξη της διοργάνωσης είναι... ξέρεις, νομίζω πως δεν έχουν όρια. Οι άνθρωποι αγαπούν το μπάσκετ στην Ευρώπη και η EuroLeague κάνει τα σωστά βήματα για να μεγαλώσει το άθλημα, άρα για μένα ως επενδυτή είναι σπουδαίο να συνεργαστώ μαζί τους. Μας έλειψε η EuroLeague στη Γαλλία. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα και η Γαλλία θα είναι στη EuroLeague και θα έχουν αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι πολύς κόσμος λέει "προτιμώ να παρακολουθώ EuroLeague από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ επειδή είναι διαφορετική η ένταση. Αναμφίβολα, η EuroLeague βελτιώνεται. Και ξέρω πως όποιος την παρακολουθεί ποτέ δεν θα βαρεθεί, καθώς υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι Πάρκερ.

Επίσης, αποκάλυψε ότι: "Ήταν όνειρό μου, από όταν ήμουν παιδί! Πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω μπασκετμπολίστας και όταν αποσυρθώ, να έχω μια ομάδα".

Ακόμα, ρωτήθηκε σχετικά με το Final 4, με το Παρίσι να είναι το μεγάλο φαβορί για τη διοργάνωση του 2020: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε μεγάλους αγώνες στην πόλη. Ανυπομονώ και είμαι πολύ χαρούμενος για τη χώρα μου". Επίσης, παραδέχτηκε πως η Βιλερμπάν δεν θα έχει το μπάτζετ συλλόγων όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άρα πρέπει να κινηθεί διαφορετικά στο "χτίσιμο", να επενδύσει σε νέους παίκτες και να έχει βετεράνους όπως ο Καλνιέτις.

(AP Photo/Chuck Burton)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ