EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Να μην αφήσουμε τη Μπασκόνια να βρει ρυθμό"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια (21:30) και τόνισε πως "κλειδί" για τους "ερυθρόλευκους" θα είναι να μην επιτρέψουν εύκολους πόντους στους Βάσκους.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον απεσταλμένο στη Βιτόρια, Μιχάλης Στεφάνου, για τον αποψινό αγώνα (21:30) με την Μπασκόνια , για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ:

Για την αποψινή (21:30) αναμέτρηση με την Μπασκόνια: "Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και την Μπασκόνια να είναι επιθετική και να τα δώσει όλα γι' αυτή τη νίκη. Πάντα όταν παίζουμε εδώ έχουμε δύσκολα παιχνίδια, όμως είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε το 100% και παλέψουμε".

Για το αν θα είναι κλειδί για τη νίκη η καλή επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού: "Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Πιστεύω θα έχουμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Η επιθετική μας λειτουργία θα είναι πολύ σημαντική για το παιχνίδι, αλλά πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε την άμυνα. Να μην αφήσουμε την Μπασκόνια να βρει τον ρυθμό της. Να μην την αφήσουμε να βάλει εύκολους πόντους και παίκτες κλειδιά που έχουν να βρουν ρυθμό, ώστε αν κρατήσουμε το ματς χαμηλά να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Μπασκόνια είχε στην αποστολή 13 παίκτες και η ομάδα δεν έχει πολλές απώλειες λόγω τραυματισμών: "Είναι σημαντικό αυτό, να είναι γεμάτο το ρόστερ και να είμαστε όλοι μαζί. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να προσφέρουν. Έτσι είναι φουλ η ομάδα και παίζει βάση των αρχών της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ