EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Προσηλωμένοι στην άμυνα"

Παπανικολάου: "Προσηλωμένοι στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Η ψυχή και η ενέργεια είναι τα στοιχεία που κρατάει ο Κώστας Παπανικολάου από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Σιένα.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Σιένα στην Ιταλίας, λέγοντας πώς η ψυχή και η ενέργεια είναι τα δύο στοιχεία που κρατάνε οι "ερυθρόλευκοι" από τη νίκη.

"Σίγουρα η ενέργεια και η ψυχή είναι εκείνα τα στοιχεία που κρατάμε. Από εκεί και πέρα νομίζω πώς στα σημεία που παίζαμε καλά, παίζαμε όλοι μαζί πάσα - πάσα, βγάλαμε ένα καλό πρόσωπο. "Κλειδί" πιστεύω είναι ότι η μπάλα έφευγε γρήγορα από τα χέρια μας", τόνισε ο Παπανικολάου και πρόσθεσε:

" Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα. Όταν δέχεσαι 90 πόντους στην έδρα του και τώρα 67 νομίζω είναι ένα μεγάλο συν αυτό. Αυτό κράτησε την ομάδα μέσα στη νίκη".

Τέλος, είπε: " Εκείνο που μετρούσε πάνω από όλα είναι η νίκη. Έχουμε ακόμα τρία ματς και θα τα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ας ελπίσουμε να στραβοπατήσει σε κάποιο η Σιένα και να βγούμε δεύτεροι. Κυριότερο μέλημα μας ήταν να προκριθούμε που είναι και ο στόχος μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ