EUROLEAGUE

Πανέτοιμο το Sinan Erdem Dome για το Final Four της EuroLeague

Πανέτοιμο το Sinan Erdem Dome για το Final Four της EuroLeague

Δείτε πως είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague, μία μέρα πριν τους μεγάλους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Με καταρρακτώδη βροχή φύγαμε από την Αθήνα, με αρκετή συννεφιά προσγειωθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Πέμπτης (18/5) για να βρεθούμε σχεδόν άμεσα (και με φυσιολογική κίνηση για τα δεδομένα της πόλης) στο Sinan Erdem Dome, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague για το 2017.

Κωνσταντινούπολη: Χάρης Σταύρου

Η τεράστια αίθουσα Τύπου (μεγαλύτερη από εκείνη που υπήρχε το 2012) ήταν πανέτοιμοι για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που φτάνουν κατά εκατοντάδες στην Τουρκία, ενώ στο εσωτερικό του γηπέδου γίνονται οι τελευταίες εργασίες ώστε σήμερα το απόγευμα οι προπονήσεις των ομάδων να διεξαχθούν σε ένα έτοιμο περιβάλλον όπως θα είναι αυτό στη διάρκεια των ημιτελικών της Παρασκευής.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η μπασκέτα στην οποία είχε πετύχει ο Γιώργος Πρίντεζης το μεγαλύτερο καλάθι στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ είναι κατεβασμένη, αλλά έτοιμη για να δεχθεί άλλο ένα σουτ που θα γράψει ιστορία. Ελπίζουμε ερυθρόλευκη και αυτή τη φορά.

Δεν ξέρουμε αν σας θυμίζει κάτι αυτό το γήπεδο... #Devotion #EuroLeague #Olympiacos #FinalFour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT 24 (@sport24) στις

Κωνσταντινούπολη ήρθαμε! #EuroLeague #FinalFour #olympiacos #spanoulis #teodosic #cskamoscow #fenerbahce #realmadrid #basketball #sport24gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ