ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Θανάσης μίλησε για την ώθηση που έδωσαν παίκτες του πάγκου

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο MVP της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, στάθηκε στην ενέργεια που έδωσαν οι παίκτες του πράσινου "πάγκου" για να επιτευχθεί η ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και με αρμονική ισορροπία μεταξύ της περιφέρειας και της φροντ-λάιν να προηγείται δίκαια με 7 πόντους, όμως στο δεύτερο μέρος ήταν η ώρα για την αντεπίθεση διαρκείας από τον Παναθηναϊκό.

Μπροσταρης σε αυτήν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που ήταν εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει για συμπαραστάτες τους Λεκαβίτσιους, Καλάθη και Λοτζέσκο και να οδηγεί την ομάδα του σε άνετη νίκη με 13 πόντους διαφορά (93-80).

Ποιό ήταν το κλειδί της επικράτησης για τον MVP του πρώτου ντέρμπι αιωνίων της σεζόν; Τι άλλο από την ενέργεια που ήρθε από τον πάγκο και έβαλε στην εξίσωση και τους οπαδούς του "τριφυλλιού"...

"Ήρθαν κάποια παιδιά από τον πάγκο και βοήθησαν. Το ματς ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για μας όπου θέλαμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος στο πρώτο μέρος, όπου κάναμε λάθη.

Στη συνέχεια παίξαμε άμυνα, ήρθαμε από τον πάγκο και δώσαμε ενέργεια και σε συνδυασμό με το κατάμεστο γήπεδο πήραμε τη νίκη. Προχωράμε για το επόμενο ματς".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ