EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Βιλερμπάν για το 2/2

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιλερμπάν (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 2η συνεχόμενη νίκη του στην διοργάνωση.

Η Βιλερμπάν είναι το δεύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στην φετινή EuroLeague, αντιμετωπίζοντας σήμερα (10/10) εκτός έδρας τους Γάλλους (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το έργο του Παναθηναϊκού δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι "πράσινοι" ξέρουν ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουν προκειμένου να μην... τρέχουν στην συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τη μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τον αγώνα της Basket League κόντρα στο Λαύριο να είναι η είσοδος του Μπεν Μπεντίλ στην 12αδα αντι του Νίκου Παππά.

Η Βιλερμπάν από την πλευρά της έχει τα δικά της προβλήματα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Τέο Μαλεντόν και Άντριαν Πέιν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Ρεάλ με τη Μακάμπι στη Μαδρίτη, ενώ ενδιαφέρον βέβαια έχουν και οι αγώνες ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν 20:00

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε 20:00

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός 21:45

Ρεάλ - Μακάμπι 22:00

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ