EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η Χίμκι θα τον υποδεχθεί με κόσμο στη Μόσχα

EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε πως επτά ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τις πόρτες τους για τον κόσμο (με συγκεκριμένη ποσόστωση), μεταξύ των οποίων η Χίμκι που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η EuroLeague ανακοίνωσε πως επτά από τις δεκαοχτώ ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να υποδεχθούν κόσμο με βάση τα υγειονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Πρόκειται για τις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Ζενίτ, Βιλερμπάν, Ζάλγκιρις, Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και τη Βαλένθια, που -σε πρώτη φάση- είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που έχει αυτή τη δυνατότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια δεν μιλάμε για γεμάτα γήπεδα, αλλά για συγκεκριμένη ποσόστωση που διαφέρει από χώρα σε χώρα. Κάπως έτσι, στα επτά γήπεδα θα δούμε από 400 έως 7.500 φιλάθλους, οι οποίοι βέβαια θα διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει πως θα κάθονται -στην καλύτερη περίπτωση- ανά δύο θέσεις.

Μέχρι να προκύψει νεότερη ενημέρωση, οι υπόλοιπες ομάδες θα παίζουν σε άδεια γήπεδα (κάτι που προφανώς αφορά επίσης τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ).

Κάπως έτσι, η πρεμιέρα της EuroLeague θα έχει κόσμο μόνο σε δύο γήπεδα. Στη Mytishchi Arena, όπου η Χίμκι θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, και στη Fonteta, όπου η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Πρόκειται για τους εξής αγώνες:

Αναντολού Εφές - Ζενίτ (1/10, 20:30)

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις (1/10, 21:00)

Μακάμπι - Άλμπα Βερολίνου (1/10, 21:05)

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1/10, 22:00)

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (2/10, 20:45)

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο (2/10, 21:30)

Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης (2/10, 22:00)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ