ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δύσκολο έργο κόντρα στην Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Δύσκολο έργο κόντρα στην Ρεάλ
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, σε μία προσπάθεια να επανέλθει να πάρει μία σπουδαία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει με την σειρά του στην 3η "διαβολοβδομάδα" της φετινής EuroLeague , έχοντας δύσκολο έργο στη Μαδρίτη κόντρα στην πανίσχυρη Ρεάλ (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον καρπό και θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι που φέτος έχει καταφέρει μόνο η ΤΣΣΚΑ: Να αποδράσουν με το "διπλό" από τη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ από την πλευρά της αναμένεται εκτός απροόπτου να έχει κανονικά στην διάθεσή της τον Φακούντο Καμπάτσο , ο οποίος πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Μακάμπι με την Χίμκι, αφού στο παρκέ θα τεθούν αντιμέτωποι δύο Έλληνες προπονητές, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υποδέχεται τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Νταρουσάφακα - Ζάλγκιρις (19:15)

Μακάμπι - Χίμκι (21:05)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν (21:45)

Ρεάλ - Παναθηναϊκός (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ