EUROLEAGUE

Παίκτης του μήνα ο Σενγκέλια στην EuroLeague

Παίκτης του μήνα ο Σενγκέλια στην EuroLeague
EUROLEAGUE

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έγινε ο έκτος διαφορετικός παίκτης που κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα την τρέχουσα σεζόν στην EuroLeague. Δείτε τι έκανε ο MVP του Μαρτίου (VIDEO).

Η Μπασκόνια έγινε το Μάρτιο η πρώτη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague που κέρδισε έξι αγώνες σε ένα μήνα. Ένας παίκτης της, λοιπόν, κατέκτησε φυσιολογικά και το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του Μαρτίου. Αυτός είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος είχε 10,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο το μήνα που πέρασε, βοηθώντας την Μπασκόνια να πετύχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες με 14,6 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο.

Ο 26χρονος Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ έχει αναδειχτεί ακόμα MVP της εβδομάδας για την 14η και την 24η αγωνιστική την τρέχουσα σεζόν. Συν τοις άλλοις, έγινε ο έκτος διαφορετικός παίκτης που κατέκτησε φέτος το βραβείο του παίκτη του μήνα. Προηγήθηκαν ο Λούκα Ντόντσιτς (Οκτώβριος), ο Νικ Καλάθης (Νοέμβριος), ο Παούλιους Γιανκούνας (Δεκέμβριος), ο Νάντο Ντε Κολό (Ιανουάριος) και ο Αλεξέι Σβεντ (Φεβρουάριος).

Δείτε το video που αφιέρωσε η EuroLeague για τον παίκτη του Μαρτίου:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ