EUROLEAGUE

Ουδέν σχόλιο από τις ομάδες της EuroLeague για Γιαννακόπουλο

05/03/2017 Panathinaikos Vs Aris, for Basket League season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
05/03/2017 Panathinaikos Vs Aris, for Basket League season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι ώρες που ακολούθησαν το φινάλε του Συμβουλίου των Μετόχων στη Μαδρίτη βρήκαν τις ομάδες της EuroLeague δίχως διάθεση να πάρουν επίσημη θέση. Η παραπομπή στην ανακοίνωση και η επιθυμία να βρεθεί λύση.

Όσα έγιναν στο Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague την Πέμπτη (12/4) αποτέλεσαν το πρώτο θέμα πανευρωπαϊκά, ειδικά από την στιγμή που προέκυψε η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποχώρηση του Παναθηναϊκού Superfoods από τη διοργάνωση. Μπορεί οι εκπρόσωποι των άλλων δέκα ομάδων να ήταν υποψιασμένοι σχετικά με το γεγονός πως οι τόνοι θα είναι υψηλοί, αλλά αυτό που προκύπτει από πληροφορίες είναι ότι ουδείς περίμενε πως η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα.

Οι ώρες που ακολούθησαν την ολοκλήρωση της συνάντησης των έντεκα ομάδων στη Μαδρίτη βρήκαν σχεδόν άπαντες να αρνούνται να κάνουν κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Το Sport24.gr επικοινώνησε με ανώτατους αξιωματούχους των παρευρισκομένων συλλόγων στο Συμβούλιο των Μετόχων, για να λάβει αρνητική απάντηση σχετικά με επίσημη θέση για τις σκέψεις που υπάρχουν και το κλίμα που επικρατεί - πέραν αυτής που εκφράστηκε στην ανακοίνωση της EuroLeague .

" Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, ας μείνουμε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε", ήταν η ουσία των απαντήσεων που έλαβε το Sport24.gr στις ερωτήσεις που έκανε, με την πλευρά του Ολυμπιακού να συντάσσεται στην ίδια λογική με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παράγοντας ιστορικού συλλόγου σχολίαζε πως " είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει" με την ευχή να βρεθεί άμεσα λύση, αφού " ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος και ιστορικός σύλλογος".

Photo Credits: Tourette Photography

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ