EUROLEAGUE

"Όχι" από τις ομάδες της EuroLeague στη νέα πρόταση της FIBA

"Όχι" από τις ομάδες της EuroLeague στη νέα πρόταση της FIBA

Αρνητική είναι η απάντηση που θα δώσει η EuroLeague στη νέα πρόταση της FIBA για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Νέο αδιέξοδο στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Οι έντεκα (11) ομάδες της EuroLeague (Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζάλγκιρις) που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο συναντήθηκαν την Παρασκευή (6/10) στη Βαρκελώνη με θέμα συζήτησης τη νέα πρόταση της FIBA για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων και την στάση που θα τηρήσουν σε αυτή. Η παγκόσμια ομοσπονδία έκανε τη δική της κίνηση πριν από δέκα ημέρες, προσδοκώντας σε σύμπλευση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία -με τη σειρά της- πέταξε το μπαλάκι στους συλλόγους.

Κι αυτοί απάντησαν "όχι" σε αυτό που προτάθηκε από τη FIBA! Αυτό αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση των ομάδων, γεγονός που εφόσον επιβεβαιωθεί -από επίσημα χείλη- θα επαναφέρει το αδιέξοδο στις συζητήσεις των δύο πλευρών για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία (χρονικά) πρόταση που έγινε, από την πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, έκανε λόγο για μεταφορά κάποιων αγώνων της EuroLeague με σκοπό να δημιουργηθεί χώρος και να γίνουν δίχως προβλήματα οι αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στόχος ήταν η παρουσία όλων των "μεγάλων ονομάτων" της EuroLeague, κάτι που σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να υλοποιείται.

Κάτι που σημαίνει πως βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά σε "σημείο μηδέν"!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ