EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ξέρει πως να παίζει στο Final Four ο Ολυμπιακός"

Ομπράντοβιτς: "Ξέρει πως να παίζει στο Final Four ο Ολυμπιακός"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι Γιώργος Πρίντεζης, Ερικ Γκριν, Εκπε Ούντο και Γιαν Βέσελι μίλησαν στο κανάλι της EuroLeague στο YouTube για τον αποψινό τελικό (VIDEOS).

Λίγες ώρες απομένουν για τον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης και οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στο κανάλι της EuroLeague στο YouTube για το σπουδαίο αποψινό παιχνίδι. “ Ο Ολυμπιακός ε ίναι πολύ, πολύ καλή ομάδα. Με κάποιον τρόπο ξέρει πάντα να φτάνει μέχρι το Final Four και ξέρει πως να παίζει στο Final Four” λέει μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που χαρακτηρίζει την Κωνσταντινούπολη μπασκετική πόλη. “ Ο κόσμος μιλάει περισσότερο για μπάσκετ, παρά για ποδόσφαιρο πλέον, αυτό είναι σίγουρο” υπογραμμίζει ο Ομπράντοβιτς.

Παίζουν μπροστά στο κοινό τους και βρίσκονται στην καλύτερη τους φετινή κατάσταση. Είναι το φαβορί αλλά κι εμείς έχουμε πιθανότητες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε” τονίζει από τη μεριά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της EuroLeague στο ΥouTube, όπου μίλησαν ακόμα και οι Γιώργος Πρίντεζης, Ερικ Γκριν. “ Η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα, είναι αθλητική ομάδα και θα παίζουν εντός έδρας. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά” είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ενώ ο Πρίντεζης ξεχώρισε τους Ούντο, Σλούκα, Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς και Ντίξον ως τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Φενέρ.

Στο ίδιο video μιλούν επίσης και δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ψηλοί της για την ακρίβεια. Ο Εκπε Ούντο λέει ότι η Φενέρμπαχτσε “ φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή” και ο Γιαν Βέσελι αναφέρεται στην εμπειρία του Ολυμπιακού σε μεγάλα παιχνίδια και επισημαίνει τη σημασία η τουρκική ομάδα να είναι συγκεντρωμένη από το ξεκίνημα του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ