EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Κάποιοι παίζουν σαν να μην έχουν ξαναπιάσει μπάλα στα χέρια τους"

Ομπράντοβιτς: "Κάποιοι παίζουν σαν να μην έχουν ξαναπιάσει μπάλα στα χέρια τους"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε μεν ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Ούνικς στο Καζάν, ωστόσο δεν παρέλειψε να τα "χώσει" σε κάποιους παίκτες του.

Η Φενέρμπαχτσε σημείωσε μία σημαντική νίκη με 86-81 μέσα στο Καζάν επί της Ούνικς και πήρε έτσι και μία άτυπη "ρεβάνς" για την ήττα της στην Τουρκία στον πρώτο γύρο. Μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Τουρκίας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν παρέλειψε να καταφερθεί εναντίον κάποιων παικτών του για την εμφάνισή τους.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Μετά την ήττα μας στον πρώτο γύρο στην Κωνσταντινούπολη καταλάβαμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Ούνικς, αλλά και πόσο σημαντικό ήταν να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, εκτός από ένα σημείο στην δεύτερη περίοδο. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κάποιοι παίκτες παίζουν μπάσκετ, αλλά κάποιοι άλλοι παίζουν σαν να πιάνουν μπάλα για πρώτη φορά στα χέρια τους. Όλα έχουν σχέση με την συγκέντρωσή μας και τις αποφάσεις μας στο παιχνίδι. Ξέρω ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά είμαστε καλή ομάδα. Αν όμως δεν το κάνουμε αυτό, τότε μπορεί να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Παρόλα αυτά ήταν μία καλή νίκη για εμάς".

Ευγένι Πασούτιν: " Αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία εξαιρετική ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για αυτό το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τα 11 λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και όταν δε μας πίεζαν. Από το τέλος της τρίτης περιόδου κι έπειτα παίξαμε καλό μπάσκετ, βελτιώσαμε την άμυνά μας και είχαμε πιο δυνατή άμυνα. Αναγκάσαμε την Φενέρμπαχτσε να παίξει περισσότερο ένας εναντίον ενός, το οποίο κατέστρεψε την επίθεσή τους. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 15 πόντους διαφορά, αλλά επιστρέψαμε και μειώσαμε στους 3 πόντους στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά κάναμε δύο κρίσιμα λάθη και δεχθήκαμε μεγάλα σουτ από τον Ντατόμε και τον Νάναλι. Νομίζω ότι πρέπει να παίζουμε για 40 λεπτά όπως παίξαμε από τα τέλη της τρίτης περιόδου κι έπειτα για να έχουμε τύχη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ