EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ποιος θα πάρει το προβάδισμα;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ποιος θα πάρει το προβάδισμα;

Λίγες ώρες πριν το συναπάντημα των "αιωνίων" στο ΣΕΦ, η EuroLeague αφιέρωσε ένα mini video στις ευρωπαϊκές μονομαχίες των δύο αντιπάλων, τη νέα χιλιετία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ (6/1, 21:00) με σκοπό να διπλασιάσει τις επιτυχίες του φέτος σε βάρος των "πρασίνων" στην EuroLeague, αλλά και να ξεφύγει με δύο νίκες από το "τριφύλλι" στην κατάταξη.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει τη δυνατότητα να εδραιωθεί, λοιπόν, στην πρώτη τετράδα και ταυτόχρονα να αφήσει αρκετά πίσω της τους "πράσινους", που θα παραταχθούν με άκρως ανανεωμένο πρόσωπο, σε σχέση με τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Οι Μάικ Τζέιμς, Αλεσάντρο Τζεντίλε και Κένι Γκάμπριελ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ντέρμπι "αιωνίων", κάτι που καθιστά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ άκρως απρόβλεπτη.

Πριν από αυτό όμως, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το παρελθόν των ευρωπαϊκών μονομαχιών των δύο αντιπάλων. Η EuroLeague, αναλογιζόμενη το βάρος τέτοιων αγώνων, θυμήθηκε όσα έχουν προηγηθεί στη νέα χιλιετία, με την... ισοπαλία (3-3) να "σπάει" σε λίγες ώρες στο ΣΕΦ.

Δείτε όσα θυμήθηκε η EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ