EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάχη "αιωνίων" στο ΣΕΦ

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague, στο τρίτο φετινό ντέρμπι "αιωνίων".

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ, στον τρίτο φετινό αγώνα ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" - αλλά πρώτο στην έδρα των "ερυθρόλευκων" - στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague .

Με τον Ολυμπιακό να έχει ρεκόρ 9-6 και τον Παναθηναϊκό 7-8, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν τίθεται μόνο θέμα γοήτρου, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Η συμμετοχή του Γιάνις Τίμα θα κριθεί την τελευταία στιγμή για τον Ολυμπιακό , με τους "ερυθρόλευκους" να αναμένεται να παραταχθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Παππάς θα είναι εκτός απροόπτου στην 12αδα, παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ δύσκολα θα καταφέρει κάτι αντίστοιχο ο τραυματίας Κιθ Λάνγκφορντ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας ανάμεσα στην Ζάλγκιρις και την ΤΣΣΚΑ στο Κάουνας, ενώ, στους άλλους αγώνες, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μπασκόνια και η Μπαρτσελόνα τη Νταρουσάφακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (19:45)

Ζάλγκιρις - ΤΣΣΚΑ (20:00)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:00)

Μπαρτσελόνα - Νταρουσάφακα (22:00)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ