ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Βαρκελώνη

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε τροχιά 4αδας.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (18/12) στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague . Οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν ότι αν πάρουν ακόμα ένα "διπλό" σε ένα γήπεδο που λογικά δεν θα περάσουν πολλοί, θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στα playoffs, μένοντας μάλιστα σε τροχιά 4αδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος τέθηκε ξανά εκτός λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι. Θα έχει όμως ξεκούραστους τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Κολοσσό H Hotels, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μπαρτσερλόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς να... γκρινιάξει για το επίπεδο της Basket League σε σχέση με αυτό της ACB !

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει σίγουρα η τιτανομαχία ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ (19:45), ενώ στους άλλους αγώνες, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μπουντούτσνοστ και η Γκραν Κανάρια την Μπασκόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές - Μπουντούτσνοστ (19:00)

Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ (19:45)

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (21:45)

Γκραν Κανάρια - Μπασκόνια (22:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ