EUROLEAGUE

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου. Διαβάστε τι γράφουν η ισπανική Marca, η ιταλική Gazzetta dello Sport και η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας (picts)

Διθυραμβικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενούνται στο σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου και στις on line εκδόσεις πολλών εφημερίδων όπως η "Marca" και η "Gazzetta dello Sport".

Το επίτευγμα του Παναθηναϊκού δεν είναι μικρό και το αντιλαμβάνεται κανείς ακόμα περισσότερο από τους ύμνους που γράφονται στα ξένα ειδησεογραφικά σάιτ.

Marca

Η ισπανική εφημερίδα είναι κατηγορηματική στον τίτλο του άρθρου της που φιλοξενεί σε περίοπτη θέση: " Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα: Παναθηναϊκός". Στον πλάγιο συνεχίζει με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. "Το στυλ του Ομπράντοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στο Σαν Τζόρντι. Πολύ μικρό το ποσοστό της Μακάμπι στα δίποντα. Η ελληνική ομάδα ξέφυγε στο γ' δεκάλεπτο. Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχθηκε ο Διαμαντίδης".

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

As

Ύμνοι και από την ισπανική As για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. "Η Ευρώπη, πατρίδα του Ομπράντοβιτς", γράφει στον τίτλο της, ενώ στον πλάγιο αναφέρει: "Όγδοο ευρωπαϊκό για τον Σέρβο προπονητή και 6ο για τον Παναθηναϊκό που πάλεψε μέχρι το τέλος. Η τακτική της ελληνικής ομάδας εφαρμόστηκε τέλεια από τον Διαμαντίδη".

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

ACB

Η επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας, χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό Βασιλιά. "Βασιλιάς ο Παναθηναϊκός με μία ακόμα κατάκτηση. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 6ο του τρόπαιο μέσα σε 16 χρόνια (70-78) με ασφυκτική άμυνα και εσωτερική δύναμη.

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

Gazzetta dello Sport

Ακόμα πιο γλαφυρή η μεγάλη εφημερίδα της Ιταλίας Gazzetta dello Sport η οποία κάνει λόγο για Βασίλειο. "Η Ευρωλίγκα είναι το βασίλειο του Ομπράντοβιτς. Έκτος θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό, 3η η Σιένα", αναφέρει στον τίτλο της και συνεχίζει: "Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία του, καθώς νίκησε την Μακάμπι στον τελικό με 78-70. Η Σιένα νίκησε στον μικρό τελικό 80-62 τη Ρεάλ".

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

www.euroleague.net

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας φιλοξενεί φωτογραφία των θριαμβευτών αγκαλιά με το τρόπαιο και αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός κερδίζει για 6η φορά το ευρωπαϊκό".

Όλοι υποκλίνονται στον Παναθηναϊκό

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ