EUROLEAGUE

Οι U2 του Σφαιρόπουλου και οι Back Street Boys του Βοροντσέβιτς

Οι U2 του Σφαιρόπουλου και οι Back Street Boys του Βοροντσέβιτς

Στην περίφημη στήλη της Euroleague, "Συνήθεις Ύποπτοι", αυτήν την φορά οι πρωταγωνιστές της Euroleague απολογούνται για τα αγαπημένα τους συγκροτήματα. Ποιος λέει ψέμματα; Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως είναι οι U2, ενώ ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ξεχώρισε τους B.S.B.

Ποιος λέει ψέμματα; Δείτε το βίντεο και μαντέψτε ποιος δεν λέει την αλήθεια για το αγαπημένο του συγκρότημα. Η στήλη της Euroleague, "Συνήθεις Ύποπτοι", επέστρεψε, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για τα αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Στον "ανακριτή" είναι τέσσερις. Ο Ρίτσαρντ Χέντριξ της Μάλαγα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Ολυμπιακού, Αντρέι Βοροντσέβιτς της ΤΣΣΚΑ και ο Τόμας Σατοράνσκι της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως το αγαπημένο του συγκρότημα είναι οι U2, η θρυλική ροκ μπάντα από την Ιρλανδία, δηλώνοντας μάλιστα χαρούμενος για το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι τους είδε ζωντανά σε συναυλία τους στην Νέα Υόρκη. Ο φόργουορντ της ρωσικής ομάδας σχολίασε πως λατρεύει του Back Street Boys, το περίφημο boy-band που έκανε... θραύση στην δεκαετία του '90.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ