ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ποινές του Γιαννακόπουλου που ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθουν

Οι ποινές του Γιαννακόπουλου που ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθουν
EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε μεταξύ άλλων την επαναφορά των ποινών που έχουν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Διαβάστε ποιες είναι αυτές....

Το "τρίτο" ημίχρονο της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεχίζεται και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ζήτησε από τον Τζόρντι Μπερτομέου (και) την επαναφορά των "παγωμένων" ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι ποινές που είχαν επιβληθεί από την EuroLeague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου "πάγωσαν" στο πλαίσιο της εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο πλευρών, αλλά οι ερυθρόλευκοι ζητούν να βγουν από το... ψυγείο για όσα φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ημίχρονο της αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Τις προηγούμενες ημέρες έλεγα στην Ελλάδα πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Την προηγούμενη σεζόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα, για τα οποία του επιβλήθηκαν οι μεγαλύτερες κυρώσεις. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκείνος απολογήθηκε δημοσίως, αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να αναστείλουμε τις κυρώσεις, όχι να τις συγχωρήσουμε. Και θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι κάτι ανάλογο", είχε δηλώσει ο Τζόρντι Μπερτομέου στις αρχές του Οκτωβρίου αναφερόμενος στο θέμα των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (13/11) γνωστοποίησαν μεταξύ άλλων πως ζητούν και την επαναφορά των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που βρίσκονται στο... ψυγείο . Ποιες, όμως, είναι αυτές; ; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν τιμωρήθηκε με πρόστιμα - μαμούθ για σχόλια του στο Instagram, αλλά και για την παρουσία του σε αγώνες της ομάδας του παρά την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του είχε επιβληθεί από την EuroLeague. Επίσης την άνοιξη έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με έναν χρόνο αποκλεισμού από τα γήπεδα της EuroLeague .

Οι ερυθρόλευκοι ζητούν την επαναφορά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της EuroLeague που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συγχρόνως την πληρωμή των προστίμων που δεν είχαν διευθετηθεί. Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέχρι να "παγώσουν"οι ποινές του, είχε πληρώσει κάτι παραπάνω από το 50% των προστίμων που του είχαν επιβληθεί.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ