EUROLEAGUE

Οι κορυφαίοι της EuroLeague

Οι κορυφαίοι της EuroLeague

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 1/3 της regular season της EuroLeague, το Sport24.gr καταγράφει τους κορυφαίους παίκτες ανά στατιστική κατηγορία, όπως και την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης έως τώρα.

Η EuroLeague έχει κυλίσει πάνω κάτω όπως περιμέναμε έως τώρα. Είναι απρόβλεπτη, οι ομάδες δίνουν δύσκολα ματς κάθε εβδομάδα (πολλές φορές και δύο την εβδομάδα), επομένως δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει δει πράγματα κι αποτελέσματα που δεν περίμενε. Ακόμα και το "μπαμ" του Ερυθρού Αστέρα στη Μαδρίτη , μπορεί να θεωρηθεί λογικό μέχρι ένα σημείο, αν βάλουμε στην εξίσωση τις απουσίες της Ρεάλ.

Αντίθετα, είναι ίσως πιο ενδιαφέρον να δούμε τι έχει γίνει από ατομικής πλευράς στις 10 πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague. Το Sport24.gr καταγράφει τους κορυφαίους ανά στατιστική κατηγορία μετά το πέρας του 1/3 της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης και στο φινάλε "βγάζει" την καλύτερη πεντάδα έως τώρα…

Σημείωση: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι παίκτες του εκάστοτε TOP 5 να έχουν 9 ή 10 συμμετοχές για να είναι ασφαλές το δείγμα.

INDEX RATING

1) Λούκα Ντόντσις - Ρεάλ Μαδρίτης (27 μ.ο.)

2) Νάντο Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20.5 μ.ο.)

3) Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (19.9 μ.ο.)

4) Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (18.3 μ.ο.)

5) Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός (18.1 μ.ο.)

Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι παίκτες με βάση τη στατιστική. Προφανώς, το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε beast mode μετά το Eurobasket 2017 και η απουσία του Σέρχιο Γιουλ του έχει δώσει ακόμα περισσότερο χώρο να δράσει. Οι Ντε Κολό, Σβεντ και Καλάθης είναι ηγέτες στις ομάδες τους, κάνουν τη διαφορά στα περισσότερα ματς, επομένως είναι επίσης λογικό ότι βρίσκονται στο TOP 5. Αντίθετα, κανείς δεν περίμενε το όνομα του Βλάντιμιρ Στίματς. Κι όμως. Ο σέντερ της Εφές πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους της EuroLeague.

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

ΠΟΝΤΟΙ

1) Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (20.1 μ.ο./201 σύνολο)

2) Λούκα Ντόντσιτς - Ρεάλ Μαδρίτης (19.7 μ.ο./197 σύνολο)

3) Έρικ Γκριν - Βαλένθια (16.7 μ.ο./167 σύνολο)

4) Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (16.3 μ.ο./163 σύνολο)

5) Τέιλορ Ρότσεστι - Ερυθρός Αστέρας (15.6 μ.ο./156 σύνολο)

Τα ονόματα των Σβεντ, Ντόντσιτς και Ντε Κολό που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις τα είδαμε και στο προηγούμενο TOP 5 με το Index Rating, πρωταγωνιστούν και στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ. Μάλιστα, ο γκαρντ της Χίμκι κι ο ηγέτης της Ρεάλ έχουν σημαντική διαφορά από τους επόμενους. Από εκεί και πέρα, εντός πεντάδας βρίσκεται ο Έρικ Γκριν, ο οποίος φέτος έχει ηγετικό ρόλο στη Βαλένθια, αλλά κι ο Τέιλορ Ρότσεστι, που παίρνει αρκετά σουτ στον Ερυθρό Αστέρα. Ο τελευταίος, είχε 18.9 πόντους κατά μέσο όρο σε 21 ματς τη σεζόν 2014-15 ως παίκτης της Νίζνι.

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ

1) Τόμας Ρόμπινσον - Χίμκι (7.8 μ.ο.)

2) Κάλεμπ Ταρτσέφσκι - Μιλάνο (7.2 μ.ο.)/Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (7.2 μ.ο.)

3) Οθέλο Χάντερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6.4 μ.ο.)

4) Άλεξ Τάιους - Μακάμπι Τελ Αβίβ (6.3 μ.ο.)

5) Λούκα Ντόντσιτς - Ρεάλ Μαδρίτης (6.1 μ.ο.)

Το συμπέρασμα που βγάζει κανείς κοιτώντας το TOP 5 των κορυφαίων παικτών στα ριμπάουντ είναι τόσο πόσο "πληγώθηκε" η Χίμκι από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόμπινσον . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχασε τον καλύτερο παίκτη στον τομέα αυτό. Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλεί το πόσο ψηλά βρίσκεται ο Ταρτσέφσκι, με τους Χάντερ και Τάιους να είναι έτσι κι αλλιώς γνωστοί για την ικανότητα τους στα ριμπάουντ. Μοναδικός "σκουπιδιάρης" που δεν αγωνίζεται ως ψηλός είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πάντως είναι σταθερά καλός στο να κατεβάζει ριμπάουντ και το έδειξε και με τη Σλοβενία.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ

1) Οθέλο Χάντερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3.5 μ.ο.)

2) Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (3.4 μ.ο.)

3) Ματίας Λεσόρ - Ερυθρός Αστέρας (3.2 μ.ο.)

4) Κάλεμπ Ταρτσέφσκι - Μιλάνο (3.1 μ.ο.)

5) Ογκουστίν Ρούμπιτ - Μπάμπεργκ (2.9 μ.ο.)

Μόλις 2 ονόματα από το TOP 5 των συνολικών ριμπάουντ βρίσκονται και στο αντίστοιχο με τα επιθετικά. Αναφερόμαστε στους Χάντερ και Ταρτσέφσκι, με τον άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού να φιγουράρει στην πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα, οι Λεσόρ και Ρούμπιτ δίνουν πολλές λύσεις στις ομάδες τους με περίπου 3 κατά μέσο όρο, ενώ ο Στίματς είναι δεύτερος, δίχως να είναι στο TOP 5 των καλύτερων στα ριμπάουντ! Κάτι που δείχνει το πόσο σημαντικός είναι για την επιθετική λειτουργεία της Εφές.

ΑΣΙΣΤ

1) Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός (7.9 μ.ο.)

2) Τόμας Ερτέλ - Μπαρτσελόνα (6.7 μ.ο)

3) Κώστας Σλούκας - Φενέρμπαχτσε (6.2 μ.ο.)

4) Τζέισον Γκρέιντζερ - Μπασκόνια (6 μ.ο.)

5) Τέιλορ Ρότσεστι - Ερυθρός Αστέρας, Κέβιν Πάνγκς - Ζαλγκίρις (5 μ.ο.)

Έντονο ελληνικό χρώμα στο συγκεκριμένο TOP 5. Ο Νικ Καλάθης - που αναδείχθηκε MVP Νοεμβρίου - φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο και οδεύει προς τον τίτλο του καλύτερου πασέρ της διοργάνωσης, ενώ οι Ερτέλ και Γκρέιντζερ είναι οι πρώτοι που εκπροσωπούν τις Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια σε κάποια στατιστική κατηγορία. Την 5η θέση μοιράζονται οι Ρότσεστι και Πάνγκος, με τον πρώτο να δείχνει πως δεν προσφέρει μόνο στο σκοράρισμα.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

1) Κάιλ Χάινς - ΤΣΣΚΑ, Ρίκι Χίκμαν - Μπάμπεργκ, Τσαρλς Τζένκινς - Χίμκι (1.6 μ.ο.)

2) Νάντο Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ, Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (1.5 μ.ο.)

3) Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός, Φακούντο Καμπάτσο - Ρεάλ, Στέφαν Μάρκοβιτς - Χίμκι (1.4 μ.ο.)

4) Πιέρ Τζάκσον - Μακάμπι, Νόρις Κόουλ - Μακάμπι (1.3 μ.ο.)

5) Ρούντι Φερνάντεθ - Ρεάλ (1.22 μ.ο.)

Εδώ χρειάζεται η απαραίτητη σημείωση πως πρώτος στη λίστα είναι ο Σάντερς της Μπαρτσελόνα με 1.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ωστόσο έχει παίξει μόλις 6 ματς και προτιμήσαμε να βάλουμε παίκτες που έχουν 9 ή 10 συμμετοχές, για να είναι πιο "ασφαλές" το δείγμα. Στο πλαίσιο αυτό έμεινε εκτός κι ο Ράιτ της Μπάμπεργκ που έχει 1.43 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα, αυτή είναι ακόμα μία στατιστική κατηγορία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νικ Καλάθης, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως στο TOP 5 βρίσκονται τρεις γκαρντ της Χίμκι! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι δεύτερη στα κλεψίματα με 7.7 ανά παιχνίδι. Μπροστά της είναι μόνο η ΤΣΣΚΑ με 8.4.

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

ΤΑΠΕΣ

1) Τίμπορ Πλάις - Βαλένθια (1.8 μ.ο.)

2) Μπράιαν Ντάνστον - Εφές (1.7 μ.ο.)

3) Κέβιν Σεραφέν - Μπαρτσελόνα, Κάιλ Χάινς - ΤΣΣΚΑ, Άλεξ Τάιους - Μακάμπι (1.2 μ.ο.)

4) Αρτσιόμ Παραχούσκι - Μακάμπι, Ματίας Λεσόρ - Ερυθρός Αστέρας, Τζόνα Μπόλντεν - Μακάμπι (1.1 μ.ο.)

5) Τζέισον Τόμπσον - Φενέρμπαχτσε (1 μ.ο.)

Στο TOP 5 με τους κορυφαίους μπλοκέρ, τα ονόματα των Πλάις και Ντάντσον ξεχωρίζουν από των υπόλοιπων. Ο Γερμανός σέντερ της Βαλένθια φτάνει τα 2 μέτρα και 18 εκατοστά και δεσπόζει κάτω από τα καλάθια, ενώ για τον άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της EuroLeague τόσο το 2013-14, όσο και το 2014-15.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ

1) Λούκα Ντόντσιτς - Ρεάλ, Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (6.3 μ.ο.)

2) Νάντο Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5.4 μ.ο.)

3) Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (5 μ.ο.)

4) Γιαν Βέσελι - Φενέρμπαχτσε, Τορνίκε Σενγκέλια - Μπασκόνια, Ρίκι Χίκμαν - Μπάμπεργκ (4.3 μ.ο.)

5) Έρικ ΜακΚόλουμ - Εφές, Παούλιους Γιανκούνας - Ζαλγκίρις (4.2 μ.ο.)

Ιδιαίτερα σημαντική στατιστική κατηγορία, καθώς ο παίκτες που κερδίζει πολλά φάουλ βοηθά την ομάδα του αλλά παράλληλα φθείρει τον αντίπαλο. Ντόντσιτς και Σβεντ που ηγούνται στις ομάδες του είναι στην πρώτη θέση, ακολουθεί ο Ντε Κολό που επίσης έχει αρκετή ώρα τη μπάλα στα χέρια του, ενώ στην τρίτη θέση παρατηρούμε το όνομα του Στίματς. Ακόμα μία απόδειξη για την τεράστια προσφορά του Σέρβου σέντερ, ο οποίος έχει αποδειχθεί λίρα 100 για την Εφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΠΟΝΤΑ

1) Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (5.9 ανά 9.2 προσπάθειες = 64.1%)

2) Γιαν Βέσελι - Φενέρμπαχτσε (5.6 ανά 8.6 προσπάθειες = 65.1%)

3) Κέβιν Σεραφέν - Μπαρτσελόνα (5.4 ανά 8.7 προσπάθειες = 62%)

4) Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός (5 ανά 8.7 προσπάθειες = 57.5%)

5) Τορνίκε Σενγκέλια - Μπασκόνια (4.8 ανά 7.8 προσπάθειες = 61.5%)

ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ

1) Γιοχάνες Βόιτμαν - Μπασκόνια (2.3 ανά 3.1 προσπάθειες = 74.2%)

2) Τζέιμς Όγκουστιν - Ουνικάχα (3.9 ανά 5.4 προσπάθειες = 71.2%)

3) Πιέρ Οριόλα - Μπαρτσελόνα (2.4 ανά 3.4 προσπάθειες = 70.1%)

4) Κάλεμπ Ταρτσέφσκι - Μιλάνο (2.2 ανά 3.2 προσπάθειες = 68.7%)

5) Μπράιαντ Ντάνστον - Εφές (3.9 ανά 5.9 προσπάθειες = 66.1%)

Στα σουτ οι υποκατηγορίες είναι δύο, διότι υπάρχουν εκείνοι που είναι πιο εύστοχοι, αλλά κι εκείνοι που πετυχαίνουν περισσότερες προσπάθειες ανά ματς. Για παράδειγμα, ο Βόιτμαν της Μπασκόνια έχει το καλύτερο ποσοστό στη EuroLeague, ο Στίματς της Εφές, όμως, ευστοχεί στα υπερδιπλάσια δίποντα ανά παιχνίδι. Στην προκειμένη, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα δίποντα και βλέπουμε ότι στα δύο TOP 5 πρωταγωνιστούν ψηλοί. Διόλου παράξενο, με τον Νικ Καλάθη, πάντως, να ξεχωρίζει και σε αυτή τη στατιστική κατηγορία, όντας μάλιστα ο μοναδικός γκαρντ!

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

1) Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (2.5 ανά 8 προσπάθειες = 31.2%), Σέρχιο Ροντρίγκεθ - ΤΣΣΚΑ (2.5 ανά 5.7 προσπάθειες = 43.8%)

2) Κέβιν Πάνγκος - Ζαλγκίρις (2.4 ανά 5.2 προσπάθειες = 46.1%)

3) Ρίκι Χίκμαν - Μπάμπεργκ (2.3 ανά 6.1 προσπάθειες = 37.7%)

4) Πέρο Άντιτς - Ερυθρός Αστέρας (2.14 ανά 5.57 προσπάθειες = 38.4%)

5) Ροντρίγκ Μπομπουά - Μπασκόνια (2.11 ανά 5 προσπάθειες = 42.2%)

ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

1) Τζέιμς Νάναλι - Φενέρμπαχτσε (2.1 ανά 3.4 προσπάθειες = 61.8%)

2) Νάντο Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1.3 ανά 2.5 προσπάθειες = 52%)

3) Πέτερι Κόπονεν - Μπαρτσελόνα (1.6 ανά 3.2 προσπάθειες = 50%), Μάικλ Ρολ - Μακάμπι (1.20 ανά 2.4 προσπάθειες = 50%), Μάντας Καλνιέτις (1 ανά 2 προσπάθειες = 50%)

4) Τζίτζι Ντατόμε - Φενέρμπαχτσε (2 ανά 4.1 προσπάθειες = 48.78%)

5) Γιάνις Στρέλνιεκς - Ολυμπιακός (1.8 ανά 3.7 προσπάθειες = 48.65%)

Όπως στα TOP 5 με τα δίποντα προκαλεί εντύπωση ο Καλάθης, εδώ το όνομα που είναι έκπληξη είναι αυτό του Πέρο Άντιτς. Ο πολύπειρος σέντερ είναι μοναδικός που αγωνίζεται ως ψηλός και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ψηλούς της EuroLeague. Από εκεί και πέρα, στη λίστα βλέπουμε τον Γιάνις Στρέλνιεκς του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γνωστός για το καλό του σουτ, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως η Φενέρ διαθέτει δύο από τους καλύτερους "τρίποντους" με βάση τα ποσοστά ευστοχίας. Επίσης, παρατηρούμε ότι εκείνοι που ευστοχούν στις περισσότερες προσπάθειες ανά ματς (βλ. Σβεντ) δεν είναι στο TOP 5 εκείνων με τα καλύτερα ποσοστά, απόρροια του γεγονότος ότι παίρνουν περισσότερες προσπάθειες και το ποσοστό τους πολλές φορές "χαλάει".

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΟΥΤ

1) Αλεξέι Σβεντ - Χίμκι (6.5 ανά 17.4 προσπάθειες = 37.3%)

2) Τέιλορ Ρότσεστι - Ερυθρός Αστέρας (6.1 ανά 11.8 προσπάθειες = 51.7%)

3) Βλάντιμιρ Στίματς - Εφές (5.9 ανά 9.3 προσπάθειες = 63.4%)

4) Λούκα Ντόντσιτς - Ρεάλ (5.8 ανά 12 προσπάθειες = 48.3%), Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός (5.8 ανά 11.7 προσπάθειες = 49,5%), Νάντο Ντε Κολό - ΤΣΣΚΑ (5.8 ανά 9.9 προσπάθειες =58.6%)

5) Γιαν Βέσελι - Φενέρμπαχτσε (5.6 ανά 8.6 προσπάθειες)

ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΟΥΤ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

1) Πιέρ Οριόλα - Μπαρτσελόνα (3.1 ανά 4.4 προσπάθειες = 70%)

2) Κάλεμπ Ταρτσέφσκι - Μιλάνο (2.2 ανά 3.2 προσπάθειες = 68.7%)

3) Τζέιμς Όγκουστιν - Ουνικάχα (3.9 ανά 5.7 προσπάθειες = 68.6%)

4) Γιοχάνες Βόιτμαν - Μπασκόνια (2.8 ανά 4.2 προσπάθειες = 66.6%)

5) Αρτούρας Γκουτάιτις - Μιλάνο (3.6 ανά 5.5 προσπάθειες = 65.4%)

Οι παίκτες που είναι ηγέτες στις ομάδες τους ξεχωρίζουν στο πρώτο TOP 5. Εντύπωση προκαλεί πως ο Ντε Κολό παρά το γεγονός ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης της ΤΣΣΚΑ παίρνει κάτω από 10 προσπάθειες ανά ματς, όταν για παράδειγμα ο Σβεντ παίρνει 17.4! Από εκεί και πέρα, βλέπουμε ξανά τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ευστοχεί σε περίπου 1/2 προσπάθειες που επιχειρεί, ενώ στο δεύτερο TOP 5, το γεγονός που ξεχωρίζει είναι πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει δύο από τους πλέον εύστοχους ψηλούς της EuroLeague.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΣΙΣΤ/ΛΑΘΗ

1) Γκιγιές Βίβες - Βαλένθια (3.9 μ.ο.)

2) Τόμας Ερτέλ - Μπαρτσελόνα (3.35 μ.ο.)

3) Τζέιμς Φεντλέιν - Ερυθρός Αστέρας (3.27 μ.ο.)

4) Τζέισον Γκρέιντζερ - Μπασκόνια (3.15 μ.ο.)

5) Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός (3.03 μ.ο.)

Πολύ σημαντική κατηγορία, αφού υπολογίζει τις τελικές πάσες σε συνδυασμό με τα λάθη και πρακτικά δείχνει πόσο καλός χειριστής είναι ένας παίκτης. Στην ουσία δείχνει τις "καθαρές" ασίστ γι’ αυτό και βλέπουμε τον Καλάθη 5ο (σ.σ. είναι 6ος κανονικά αλλά ο Χάκετ που είναι από πάνω έχει 7 συμμετοχές άρα έμεινε εκτός) την ώρα που είναι με διαφορά πρώτος στη δημιουργία!

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

PG: ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (7-3)

14.4 πόντοι, 5.75% δίποντα, 26.7% τρίποντα, 66.7% βολές, 3.6 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ, 1.4 κλεψίματα, 2.6 λάθη σε 27:55

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

SG: ΝΑΝΤΟ ΝΤΕ ΚΟΛΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (8-2)

16.3 πόντοι, 60.8% δίποντα, 52% τρίποντα, 97.1% βολές, 2.1 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ, 1.5 κλεψίματα, 2.9 λάθη σε 25:59

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

SF: ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (5-5)

19.7 πόντοι, 60.7% δίποντα, 35.6% τρίποντα, 89.6% βολές, 6.1 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 0.8 κλεψίματα, 2.5 λάθη σε 27:31

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

PF: ΓΙΑΝ ΒΕΣΕΛΙ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (7-3)

13.8 πόντοι, 65.1% δίποντα, 70.3% βολές, 4.4 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1.5 λάθη σε 29:45

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

C: ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΣΤΙΜΑΤΣ - ΕΦΕΣ (3-7)

14.4 πόντοι, 64.1% δίποντα, 61.9% βολές, 7.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 0.6 κλεψίματα 1 λάθη σε 24:46

Οι κορυφαίοι της EuroLeague
EUROLEAGUE

Photo Credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ