EUROLEAGUE

Οι αριθμοί της 13ης και της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague

Οι αριθμοί της 13ης και της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague

Με την βοήθεια ενός πολύ όμορφου και ιδιαίτερα... λεπτομερούς βίντεο η EuroLeague παρουσίασε τους σημαντικότερους αριθμούς της 13ης και της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η τρίτη... διαβολοβδομάδα της EuroLeague ολοκληρώθηκε, με όλες τις ομάδες να δίνουν δύο αγώνες σε διάστημα τριών ημερών. Ήταν ένα... εξαντλητικό τριήμερο για όλους, από την οποία ωστόσο προέκυψαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά, τα οποία και παρουσίασε μέσω ενός κατατοπιστικού βίντεο η διοργανώτρια αρχή.

Ιδού λοιπόν ποιοι ήταν οι σημαντικότεροι αριθμοί της εβδομάδας που πέρασε:

* Η τελική διαφορά των 16 πόντων με την οποία κέρδισε η Φενέρμπαχτσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση, είναι η μεγαλύτερη με την οποία έχει κερδίσει ομάδα στο έξτρα πεντάλεπτο στην ιστορία της διοργάνωσης.

* Η Νταρουσάφακα ανέτρεψε διαφορά 19 πόντων πριν κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

* Οι 30 ασίστ που μοίρασε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη νίκη με επί της Αρμάνι Μιλάνο αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

* Οι Κλάιμπερν, Ουίλμπεκιν και Ουαναμέικερ σημείωσαν το 75% των 71 πόντων που σημείωσε η Νταρουσάφακα στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

* Ο Τζέφρι Τέιλορ είχε 7/10 τρίποντα στην ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας.

* Ο Παναθηναϊκός, η Ούνικς Καζάν και η Νταρουσάφακα ήταν οι μόνες ομάδες που κατάφεραν να κερδίσουν και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν για την EuroLeague την εβδομάδα που πέρασε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ