EUROLEAGUE

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε... προσφορά στην EuroLeague

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε... προσφορά στην EuroLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή το διήμερο της EuroLeague και τις μεγάλες ευρωπαϊκές μονομαχίες των "αιωνίων", ο Stoiximan δίνει δύο νέες προσφορές για τα μέλη του.

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι του ΣΕΦ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι "αιώνιοι" επιστρέφουν στη μάχη της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (19/1, 19:30), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (20/1, 21:00).

Οι δύο εκπρόσωποί μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα προσπαθήσουν να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Με αφορμή τις δύο παραδοσιακές, πλέον, μονομαχίες των τεσσάρων ομάδων, ο Stoiximan δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του για σημαντικές προσφορές στους δύο αγώνες.

1. Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε - 0% γκανιότα και 140+ ειδικά

Παίξε στην αγορά Πρώτος Σκόρερ (Παίκτες) στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (19/1/2017) και σε περίπτωση που πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδειχθεί ο Έκπε Ούντο ή ο Μάικ Τζέιμς, θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά εφόσον αυτό είναι χαμένο, μέχρι και το ποσό των 25€.

2. Ολυμπιακός - Μπασκόνια - 140+ ειδικά

​​Παίξε στην αγορά Πρώτος Σκόρερ (Παίκτες) και σε περίπτωση που πρώτος σκόρερ του αγώνα Ολυμπιακός - Μπασκόνια (20/1/17) αναδειχθεί ο Γιώργος Πρίντεζης ή ο Σέην Λάρκιν, θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά εφόσον αυτό είναι χαμένο, μέχρι και το ποσό των 25€.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ