EUROLEAGUE

Ο Παπαγιάννης ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω Instagram

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε το δικό του "ευχαριστώ" στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για την αποθέωση που του επιφύλαξαν στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον πρώτη αγώνα της σειράς των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε στις 18 Απριλίου. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μάλιστα αποθεώθηκε από τον κόσμο, που θέλησε να τον τιμήσει για την διετή παρουσία του στην ομάδα από το 2014 έως το 2016.

Ο σέντερ των Kings λοιπόν δεν το ξέχασε αυτό και φρόντισε να δείξει την χαρά του για την αποθέωση που γνώρισε με το να "ανεβάσει" μία φωτογραφία του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας δίπλα "13 Σας Ευχαριστώ", σε μία ξεκάθαρη αναφορά στην Θύρα 13, που αποτελεί την Θύρα των οργανωμένων φίλων τη ομάδας.

Δείτε το σχετικό post:

13 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @paobcgr

A post shared by Giorgos Papagiannis (George) (@g_p_06) on

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ