EUROLEAGUE

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο Live Chat του Sport24.gr!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο Live Chat του Sport24.gr!
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στο Live Chat του Sport24.gr για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό! Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός είναι για δεύτερη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης και όλοι στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" ( 62-61 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στο Live Chat του Sport24.gr για την κατάκτηση του τροπαίου, την ολική επαναφορά από το -19 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και την περυσινή του δήλωση ότι φέτος θα διεκδικήσουν ότι δεν κατάφεραν το 2011.

" Ξεκινήσαμε τη σεζόν και δεν το περίμενε κανείς. Περίπου 3.000 κόσμος έβγαλε τη σεζόν στο ΣΕΦ. Απέναντι σε μία ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει μεγάλους παίκτες", τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Γυρίσαμε έναν τελικό από το -19 που δεν έχει συμβεί ξανά. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι με ποιους έγινε η ανατροπή. Με τον Μάντζαρη, τον Σλούκα και τον Πρίντεζη".

Όσον αφορά την περυσινή του δήλωση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε: " Μας λοιδώρησαν για αυτή την δήλωση σε διάφορα έντυπα και σάιτ. Αυτό που είχαμε πει τότε έγινε σήμερα".

Έπειτα πρόσθεσε: " Ο αδερφός μου έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου μετά τον έχασα. Θα βγούμε με την ομάδα για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Γιορτάζουμε σήμερα και αύριο και μετά κοιτάμε τον τελικό της Πέμπτης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ