EUROLEAGUE

Ο Οθέλο Χαντερ στο Sport24.gr: "Στον Τελικό θα υποστηρίξω τους φίλους μου"

Ο Οθέλο Χαντερ στο Sport24.gr: "Στον Τελικό θα υποστηρίξω τους φίλους μου"

Ρωτήσαμε τον Οθέλο Χάντερ ποια ομάδα θα υποστηρίξει αύριο βράδυ στον Τελικό της Κωνσταντινούπολης. Spoiler Alert: Η απάντηση ΔΕΝ ήταν "τον Ολυμπιακό".

Πέρασε δυο όμορφα χρόνια στον Ολυμπιακό, όμως πλέον φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ρολίστες σέντερ στην Ευρώπη. Ο Οθέλο Χάντερ αποκλείστηκε από τη Φενέρμπαχτσε και αύριο βράδυ θα παρακολουθήσει χωρίς άγχος τον Τελικό ανάμεσα στους Τούρκους και την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ρωτήσαμε τον Αμερικανό ποιον θα υποστηρίξει, όμως η απάντησή του ήταν πιο "φυσιολογική" από αυτή που περιμέναμε. Απέφυγε να πει πως θα είναι με το μέρος των ερυθρόλευκων και εξήγησε πως θα είναι χαρούμενος είτε κερδίσει η Φενέρ, είτε θριαμβεύσουν οι Πειραιώτες: " Για να είμαι ειλικρινής, έχω καλούς φίλους και στις δυο ομάδες. Προτίμηση... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή έχω καλούς φίλους και στις δυο ομάδες. Στον Ολυμπιακό έχω και τον Σπανούλη και όλα τα παιδιά εκεί, τους αγαπώ όλους. Θα ήθελα να δω τον Σπανούλη να παίρνει κι άλλα πρωταθλήματα και αν κερδίσει αύριο, θα είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Κι αν δεν τα καταφέρει, θα είμαι ακόμη χαρούμενος γιατί θα έχει κερδίσει ο Σλούκας. Στο τέλος της ημέρας θα είμαι χαρούμενος, όποιος κι αν έχει πετύχει τον στόχο του" μας είπε, πριν εξηγήσει πως η Ρεάλ θα χρησιμοποιήσει αυτή την αποτυχία ως κίνητρο για την επόμενη σεζόν, αφού προηγουμένως ανασυνταχθεί για τα playoffs της Liga Endesa.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ