EUROLEAGUE

Ο Ντατόμε θα παίξει σε αγώνα ερασιτεχνικής ομάδας επειδή έχασε στοίχημα!

Ο Ντατόμε θα παίξει σε αγώνα ερασιτεχνικής ομάδας επειδή έχασε στοίχημα!

Ένας παίκτης ερασιτεχνικής ομάδας έβαλε ένα τρελό στοίχημα μέσω twitter με τον Λουίτζι Ντατόμε και το κέρδισε. Αποτέλεσμα; Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε πρέπει να φορέσει την φανέλα αυτής της ομάδας για έναν αγώνα!

Ο Λουίτζι Ντατόμε υποτίμησε την δύναμη του twitter και γενικότερα των social media και το πλήρωσε! Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε είδε τις προάλλες έναν παίκτη μίας ερασιτεχνικής Ιταλικής ομάδας ονόματι Φάμπιο να του στέλνει το εξής μήνυμα: " Πόσα retweet πρέπει να πάρει αυτό το tweet για να έρθεις να παίξεις σε ένα φιλικό με την ομάδα μου"; Ο Ντατόμε απάντησε αστειευόμενος "Δέκα χιλιάδες". Και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε!

Ο νεαρός παίκτης μίας ομάδας τοπικού Πρωταθλήματος στο Μπέργκαμο έκανε τρομερή εκστρατεία και κατάφερε σε λιγότερο από τέσσερις μέρες να δει το συγκεκριμένο post να γίνεται retweet πάνω από 10.000 φορές (!) κάτι που σημαίνει ότι κέρδισε το στοίχημα! Ένα στοίχημα το οποίο ο Ντατόμε σκοπεύει να τιμήσει!

" Ναι είναι αλήθεια, ο Φάμπιο κέρδισε το στοίχημα! Πρέπει να παραδεχθώ ότι υποτίμησα τόσο αυτόν όσο και την δύναμη όλων αυτών των τρελών που τον βοήθησαν. Θα κρατήσω τον λόγο μου και θα έρθω στο Μπέργκαμο για ένα φιλικό παιχνίδι" έγραψε αρχικά ο Ντατόμε στον επίσημο λογαριασμό του! Και δεν έμεινε εκεί, τονίζοντας στην συνέχεια πως σκοπεύει το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποκτήσει φιλανθρωπικό σκοπό:

" Ελπίζω όλοι όσοι τον βοήθησαν να είναι εξίσου συνεργάσιμοι για να βρούμε πόρους, επειδή θέλω να οργανώσουμε ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το μέρος και το είδος του σκοπού δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά υπολογίζω γύρω στα μέσα Ιουλίου. Παρακολουθήστε τα post μου στα social media και θα σας ενημερώσω όταν μάθω κάτι περισσότερο.

Αγαπητέ Φάμπιο προπονήσου. Τον Ιούλιο θα του κόψω τον κ..."!

Παρακάτω παρατίθενται το tweet του Φάμπιο, καθώς και η παραδοχή του Ντατόμε μέσω Facebook ότι έχασε το στοίχημα:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ