EUROLEAGUE

O MVP της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague: Ερικ Γκριν (Βαλένθια)

O MVP της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague: Ερικ Γκριν (Βαλένθια)
HTTP://WWW.EUROLEAGUEBASKETBALL.NET

Μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στην πρεμιέρα, ο Έρικ Γκριν ήταν ακόμη καλύτερος στη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague. Οδήγησε τη Βαλένθια στη νίκη επί της Εφές Αναντολού και πήρε και το βραβείο του MVP.

Στον Ολυμπιακό δεν έπιασε, χωρίς πάντως να κάνει άσχημη σεζόν, όμως στη Βαλένθια ο Έρικ Γκριν δείχνει να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει το μπάσκετ. Σε σημείο να θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο "καυτός" παίκτης στην Ευρώπη. Μετά την τρομερή του εμφάνιση στην πρεμιέρα της EuroLeague (22 πόντοι, 6/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 33 λεπτά συμμετοχής), ο Αμερικανός ήταν ακόμη καλύτερος στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του επί της Αναντολού Εφές.

Ο Γκριν έπαιξε 33 λεπτά και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην άμυνα των Τούρκων. Σκόραρε 24 πόντους με 5/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 5/6 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες και δεν έκανε λάθος, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 33 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής.

Η Βαλένθια επικράτησε άνετα (78-71) της Εφές Αναντολού.

Με 28 μονάδες ακολούθησε ο Τόμας Ρόμπινσον της Χίμκι, ενώ από 27 είχαν ο Κώστας Σλούκας της Φενέρμπαχτσε και ο Τέιλορ Ρότσεστι στις νίκες των ομάδων τους επί της Αρμάνι Μιλάνο και της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ